CS U Craiova a început pregătirea în Austria

265

Trupa lui Gigi Mulțescu a ajuns în cantonamentul din localitatea austriacă Fugen, acolo unde va susține nu mai puțin de cinci partide amicale.

La fel ca anul trecut, CS U Craiova a preferat să meargă în Austria pentru cantonamentul de vară. În perioada 20 iunie-8 iulie, oltenii se vor antrena în localitatea Fugen, parafând și patru jocuri amicale. Cum staff-ul „juveților” a cerut cinci partide de pregătire, se caută încă un adversar pe măsura celor știuți deja. Pe 23 iunie, alb-albaștrii vor da piept cu ocupanta locului 4 în SuperLiga Albaniei, Teuta Durres, pentru ca pe 26 iunie, aceștia să înfrunte campioana Austriei, Red Bull Salzburg. Capul de afiș este ținut de echipa lui Mircea Lucescu, Zenit St. Petesburg, pe care CS U o va întâlni la sfârșitul lunii iunie, pe 30. Locul 5 din Slovacia, MSK Zilina, va juca pe 2 iulie cu băieții lui Gigi Mulțescu.
Lotul deplasat de Craiova în Austria îi cuprinde pe următorii: L. Popescu, A. Vlad, Calancea (portari) Dumitraş, Briceag, Vătăjelu, Popov, Madson, Mateiu, Măzărache, Ivan, Bancu, Băluţă, Zlatinski, Petre, Ciocoteală, Surugiu, R. Bogdan, Screciu, Manea, Jurj, Hreniuc, Vlădoiu. În cursul acestei săptămâni, Acka, Kai și Nuno Rocha se vor alătura colegilor, în timp ce portarul Straton a fost lăsat acasă pentru că nu a dorit să semneze prelungirea cu formația din Bănie. Deocamdată, accidentați în finalul sezonului încheiat, Madson, Zlatinski și Surugiu s-au antrenat separat, sub îndrumarea medicului Claudiu Stamatescu.
Gabriel Pănoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here