Criză pe banca Energiei

269

Oficialii clubului Energia Târgu Jiu caută în continuare antrenor pentru echipa de handbal deși de la debarcarea lui Liviu Andrieș au trecut mai bine de 10 zile. Șefii clubului gorjean speră să bată palma cu un tehnician până la meciul cu HC Odorhei, programat sâmbătă, la Târgu Jiu.

Liviu Andrieș pare de neînlocuit pe banca Energiei. Tehnicianul gorjean și-a reziliat contractul cu clubul după jocul pierdut la Turda, 31-23, din 9 septembrie, iar de atunci oficialii clubului caută să-i aducă un înlocuitor. Variantele sunt limitate. Prețul dispus să-l plătească cei de la Energia este unul sub standardul de performanță, astfel că nimeni nu se îngrămădește să preia o echipă în vrie pe bani puțini. Lista antrenorilor cu care negociază clubul e bineînțeles secretă. „Nu are rost să vă dăm nume, sunt trei tehnicieni cu care am discutat”, susține Doru Geamănu, șeful echipei de handbal.
Din surse, numele celor cu care negociază gorjenii sunt Robert Licu, Bozo Rudic și Constantin Ștefan.
Robert Licu, fiul fostului handbalist Ghiță Licu, a mai pregătit în Liga Națională pe CSM București și pare favorit să preia Energia.
Bozo Rudic are pretenții salariale de 4.000 euro pe lună, un mare impediment pentru gorjeni care îl plăteau pe Liviu Andrieș la mai puțin de jumătate din această sumă.
Constantin Ștefan e și el agreat la Târgu-Jiu, dar tehnicianul se află sub contract cu echipa feminină de handbal HC Râmnicu Vâlcea și e greu de crezut că va renunța la noua sa cale.
Și numele tehnicianului Ion Crăciun este vehiculat la Târgu-Jiu, acesta antrenând în cariera sa pe CSM Medgidia și HCM Constanța.

Vine săptămâna asta
Cert e că șefii echipei de handbal sunt hotărâți să anunțe numele noului tehnician în următoarele zile, până la meciul cu HC Odorhei, programat sâmbătă, de la ora 12.45, la Târgu-Jiu. Interimatul lui Sorin Bârză nu a fost de bun augur, Energia reușind în ultimele două meciuri o remiză, cu Dinamo, 24-24, în Cupa EHF, și o înfrângere acasă cu nou promovata HC Adrian Petrea Reșița, 21-22.

Acatrinei, out o lună
Ghinioanele se țin lanț de Energia. Clubul din Târgu-Jiu și-a pierdut cel mai în formă jucător. Interul Florin Acatrinei a fost diagnosticat cu fisură de peroneu și trebuie să stea aproximativ o lună de zile. „Acatrinei are fisură de peroneu. I s-a recomandat să stea 3-4 săptămâni, dar nu ştiu dacă ne permitem să stea atât. Cu Dinamo nu joacă, sperăm să joace cu Odorhei duminică. Doctorul i-a prescris cinci zile fără alergare, iar apoi alergare uşoară, iar trei săptămâni să stea pe tuşă. El vrea să joace, nu concepe să nu joace cu Odorhei. Vedem cum se simte zilele viitoare”, a comentat Doru Geamănu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here