Criză de medici la Spitalul Municipal Motru

244

Spitalul Municipal Motru se confruntă cu o criză acută de medici. Deși au fost scoase la concurs mai multe posturi de medic, nimeni nu s-a înscris la concurs, procedura urmând a fi reluată.

Conducerea Spitalului Municipal Motru și-a propus să completeze echipa de cadre medicale a unității. Astfel au fost scoase la concurs două posturi de medic specialist medicină internă, unul de medic specialist medicină de laborator, unul de medic specialist epidemiologie și un post de medic specialist radiologie imagistică medicală. „Din păcate, nu s-a înscris nimeni. Perioada de înscriere a expirat, astfel că vom relua procedura; anunțul va fi republicat, putându-se înscrie și rezidenți de ultimul an”, confirmă Alin Efrim, directorul medical al Spitalului Municipal Motru.
Mai mult decât atât, conducerea unității spitalicești motrene spune că ar mai fi nevoie de medici și pe urgențe, pe ATI, pe ortopedie și psihiatrie. „Ne descurcăm foarte greu, dar vrem să progresăm. Tocmai de aceea avem nevoie de mai mulți medici”, subliniază directorul medical Alin Efrim.
Spitalul Municipal Motru are nevoie și de asistenți medicali.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here