Cristian Toader Pasti: “S-au creat foarte multe locuri de muncă în Gorj”

391

Cristian Toader-Pasti, consilierul personal al președintelui Consiliului Județean Gorj, susține că, în curând, județul nostru își va rezolva problema privind locurile de muncă. Deja multe firme și-au deschis porțile în Târgu-Jiu, făcându-se sute de angajări.

 

Cinci sute de posturi vor fi ocupate de gorjeni la compania Leoni, care urmează să-și înceapă activitatea la Bumbești-Jiu (Sadu). „La Sadu este o certitudine că în locul firmei Pirelli, care și-a relocat producția în China, s-a parafat și s-a semnat o nouă colaborare cu firma Leoni, pe componente auto. Deja au început recrutările, mulți dintre ei fiind specializați la firma din Pitești, unde au peste 1000 de angajați. La Sadu se vor angaja 500”, a declarat Cristian Toader-Pasti.
Cât privește data începerii activității Leoni la Sadu, Pasti a precizat că „va începe efectiv anul viitor, pentru că sunt două etape ce trebuie parcurse: o dată firma Pirelli trebuie să își ia totul de acolo, inclusiv parte electrică, utilaje și restul, pentru că producția Leoni presupune altceva”.

„S-au creat sute de locuri de muncă”
Cristian Toader-Pasti, consilierul personal al președintelui Consiliului Județean Gorj, consideră că, în curând, județul nostru își va rezolva problema privind locurile de muncă: „s-au creat foarte multe locuri de muncă. Avicola este o certitudine, investiție de 20 de milioane euro, firma fiind foarte serioasă și au nevoie de 600 de locuri de muncă. În zona Rostramo sunt firme serioase; acum o să își înceapă activitatea și fabrica de componente auto cu acționariat francez. Mai sunt și alții, firme de IT și nu numai. Eu cred că Gorjul își va rezolva în totalitate problema cu locurile de muncă”.

Pasti consideră că și salariile vor crește în viitor, angajatorii înțelegând că este necesar ca muncitorii să fie stimulați corespunzător.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here