Cristian Diaconescu, întâlnire cu liderii PMP Gorj

1759
Preşedintele PMP, Cristian Diaconescu este așteptat astazi, la Târgu Jiu, unde se va întâlni cu liderii organizaţiei Gorj, precum şi cu aleşii locali ai partidului din acest judeţ. Cu această ocazie, Diaconescu va dezbate strategia PMP pentru alegerile locale parţiale care vor avea loc în comuna Bumbeşti-Piţic din Gorj, în prezenţa staff-ul de campanie şi a candidatului la primărie.

„Preşedintele PMP se va interesa de situaţia din Gorj, în contextul în care a primit numeroase semnale din teritoriu privind unele presiuni venite din partea PNL asupra candidaţilor partidului. Cristian Diaconescu a ţinut să clarifice lucrurile în această privinţă, subliniind că PMP merge la aceste alegeri parţiale pe cont propriu, nu face niciun fel de alianţe şi doreşte o campanie curată, bazată pe proiecte pentru comunitate”, se precizează într-un comunicat de presă al PMP.

Preşedintele PMP va ţine o conferinţă de presă la ora 15,00, la sediul partidului din Târgu Jiu. De asemenea, la ora 17,00, Diaconescu se va întâlni, în comuna Arcani, cu liderii organizaţiei Gorj şi cu aleşii locali din acest judeţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here