Cristi Tudor a livrat, personal, vopseaua promisă spitalelor Novaci și Turceni

306

Două spitale din județul nostru sunt beneficiarele unei importante donații, constând în sute de litri de vopsea și amorsă. Este vorba despre Spitalul Orășenesc Novaci și Spitalul Orășenesc Turceni. Intermediarul donației este Cristi Tudor, acesta precizând, din nou, că a început demersurile pentru donație încă din vară, când nu intenționa să candideze, subliniind faptul că gestul său nu are scop electoral. La începutul săptămânii, Tudor a predat, personal, vopseaua la cele două unități sanitare.

Spitalul Orășenesc Novaci și Spitalul Orășenesc Turceni au primit vopseaua promisă de Cristi Tudor. El însuși a livrat sutele de litri de vopsea și amorsă la cele două unități sanitare. „Am livrat, luni dimineața, cristi tudor (1)la Spitalul Novaci vor ajunge 475 litri de vopsea și 200 litri amorsă, iar la Spitalul Turceni – 250 litri vopsea și 100 litri amorsă. Donația este de la o mare firmă de vopseluri din București, care nu vrea să-și facă public numele; din vară negociez cu ei această donație și vreau să vă spun că la momentul respectiv nu intenționam să candidez, scopul acestui demers al meu nefiind unul electoral. Mai mult decât atât, vreau să vă spun că indiferent dacă voi câștiga sau nu mandatul de deputat, eu voi continua să fac astfel cristi tudor (2)de acte caritabile. Acest demers nu are nicio legătură cu candidatura mea la Camera Deputaților”, a subliniat Cristi Tudor. La Spitalul Orășenesc Turceni, Secția Psihiatrie o să fie zugrăvită cu vopseaua primită ca donație.

Emil Grigore: „Îi mulțumim domnului Cristi Tudor!”
Spitalul Orășenesc Novaci va primi 475 litri de vopsea și 200 litri amorsă, produse care vor fi utilizate în Policlinică, dar și la Sala de Kinetoterapie, care urmează să fie finalizată. „Noi vom zugrăvi Sala de vopsea la spital turceniKinetoterapie și Policlinica în totalitate. Până la sfârșitul anului va fi gata și sala de Kinetoterapie. Prin urmare, această donație, care a fost posibilă datorită domnului Cristi Tudor, este minunată. Îi mulțumim că, după ce ne-a sprijinit cu proiectul privind pictarea Secției Pediatrie, a revenit cu o nouă donație la spital”, a declarat Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here