Crimă la Licurici. Și-a ucis fratele

1204

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a solicitat, duminică, arestarea preventivă a inculpatului B.G., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru al familiei.

„Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că în seara zilei de 02.03.2024, în jurul orelor 17:00 – 20:00, inculpatul B.G., în timp ce se afla împreună cu fratele său, B.A., în locuinţa comună situată în satul Licurici, comuna Licurici, judeţul Gorj, pe fondul consumului de alcool, l-a lovit puternic pe acesta din urmă, cu un obiect contondent (târnăcop cu lungimea de 1 metru alcătuit din coadă de lemn și partea metalică, prevăzută într-o parte cu o lamă – folosită pentru tăierea lemnelor, iar la cealaltă parte cu o lamă stil sapă), în zona capului, a umărului stânga și toracic (fronto temporal stânga, pavilion auricular stâng și deltoidoscapulare stânga – leziuni care s-au putut produce printr-o singură lovitură  cu corp dur), producând astfel moartea violentă a victimei (care se datorează dilacerării, contuziei și hemoragiei meningocerebrale consecutive unui traumatism craniocerebral și toracic acut cu fractura cominutivă fronto-temporo-patrietală stângă).

Inculpatul B.G. a fost reţinut preventiv în cauză, de către procuror, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 03.03.2024, ora 07:30”, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Propunerea procurorilor a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Gorj, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here