„Creşterea calităţii programelor universitare de licenţă şi masterat în energetică”, la UCB

392

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu la lansat proiectul „Creşterea calităţii programelor universitare de licenţă şi masterat în energetică”. Partenerul de proiect al UCB este o firmă din Capitală. Perioada de implementare este 13 mai 2014 – 13 noiembrie 2015, iar bugetul depăşeşte 2 milioane de lei.

Un nou proiect derulat prin POSDRU este implementat de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu. Conferinţa de lansare a avut loc vineri, 13 iunie, cuvântul de deschidere revenindu-le rectorului Moise Bojincă şi Luminiţei Popescu, decanul Facultăţii de Inginerie. Cristinel Popescu a prezentat proiectul „Creşterea calităţii programelor universitare de licenţă şi masterat în energetică”, după intervenţia sa luând cuvântul Carmen Copaci, reprezentantul firmei bucureştene care este partenerul UCB în cadrul acestui proiect. „Beneficiar este Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu şi are ca partener o firmă din Bucureşti. Bugetul proiectului este de 2.032.969 de lei, din care fonduri nerambursabile 1.992.510 lei. Perioada de implementare este de 18 luni, începând cu 13 mai 2014, până pe 13 noiembrie 2015”, a confirmat Cristinel Popescu, manager proiect.

Peste 200 de studenţi, grup ţintă
Potrivit managerului de proiect, peste 200 de studenti ai Universităţii „Constantin Brâncuşi” reprezintă grupul ţintă al proiectului implementat recent de reprezentanţii instituţiei de învăţământ superior. Printre obiectivele celor care au elaborat acest proiect se numără îmbunătăţirea a 3 programe universitare de studii şi dezvoltarea de curriculum universitar în domeniul inginerie energetică. De asemenea, se mai doreşte implicarea comunităţii de afaceri în sistemul de învăţământ. În cadrul conferinţei de lansare, prezentarea planului de comunicare a proiectului „Creşterea calităţii programelor universitare de licenţă şi masterat în energetică” a fost făcută de către profesorul universitar dr. Gheorghe Gămăneci, expert comunicare. Trebuie menţionat faptul că au fost prezenţi la lansarea proiectului studenţi, cadre didactice ale UCB, reprezentanţi ai autorităţilor publice şi ai mediului de afaceri.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here