Credincioşii au cerut readucerea Icoanei Feciorei Maria de Guadalupe

175

O copie fidelă a Fecioarei de Guadalupe, se spune chiar făcătoare de minuni, a poposit marţi, pentru câteva ore, într-o biserică din Târgu-Jiu. Chiar dacă această icoană este apreciată mai mult de greco-catolici, zeci de credincioşi au venit să se roage cu credinţă la ea.

Numeroşi credincioşi au aflat însă târziu despre prezenţa acestui obiect cu puteri miraculoase şi i-au cerut preotului să facă cele necesare şi să mai ceară prezenţa, încă o dată, a icoanei, la Târgu-Jiu.

Icoana originală a Fecioarei Maria de Guadalupe se afla în Mexic iar în fiecare an mii de pelerini merg să o vadă, locul în care se găseşte fiind asaltat de pelerini. Asta deoarece, în credinţa catolică, această sfântă este protectoarea pruncilor nenăscuţi. De-a lungul timpului cei care au mers şi s-au rugat la aceasta au putut sa vadă minunile pe care le face. Icoana însăşi, este o minune deoarece nu ar fi fost pictată de mâna omului. Copia icoanei, depusă la biserica greco-catolică din municipiu, a poposit marţi pentru câteva ore bune.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here