Crede în Târgu-Jiu, crede în Aurel Popescu!

334

Candidatul PSD pentru Primăria Târgu-Jiu, Aurel Popescu, împreună cu președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, Mihai Weber, deputat PSD Gorj, Alin Văcaru, deputat PSD Gorj, Andrei Maioreanu, secretar de stat în Ministerul Energiei, Adrian Tudor, viceprimar Târgu-Jiu, consilierii locali Mihai Gherghe, Viorel Petcu, Ștefan Constantin, vicepreședintele PSD Gorj, Claudiu Manta, purtătorul de cuvânt al PSD, Anca Bordușanu, Ion Ișfan, președintele TSD Gorj, Costi Dumitrașcu, au ajuns, duminică, în cartierele din partea de sud a municipiului.

Aurel Popescu, candidatul PSD pentru Primăria Târgu Jiu, a stat de vorbă cu cetățenii care l-au primit cu multă admirație și care și-au arătat susținerea pentru primarul interimar al municipiului.
Aurel Popescu este un om al proiectelor, un om responsabil, un om care își dorește să trăiască într-un oraș dezvoltat.

Infrastructură școlară:
Dezvoltarea infrastructurii școlare prin realizarea a peste 20 de mari investiții care să conducă la creșterea numărului de locuri în unitățile de învățământ preșcolar și gimnazial, reabilitarea și construirea unor noi spații la licee și școli profesionale.
– Spații pentru recreere și petrecerea timpului liber prin amenajarea de terenuri pentru practicarea jocurilor de echipă (volei, baschet, handbal) și cu aparatură fitness.
– Construirea unui Centru Multifuncțional ce se adresează în special tinerilor. Clădirea va avea aproximativ 4000 mp cu săli de conferințe și spectacole, spații pentru tineret, ateliere pentru artiștii plastici, dar și alte dotări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here