Craiovenii au ajuns în Austria!

236

Delegaţia Universităţii Craiova a ajuns, miercuri în Austria, acolo unde este programat cantonamentul centralizat al verii. Doljenii se vor pregăti la Hall in Tirol, un oraș situat în valea Inn-ului, la 574 m deasupra nivelului mării, cu 12.895 de locuitori. Hall se află la 5 kilometri de capitala landului, Innsbruck. ParkHotel Hall in Tirol este un hotel modern, ce oferă o zonă de spa de 580 m², o terasă în stil mediteranean și Wi-Fi gratuit. Absenţi motivaţi au fost Alexandru Băluţă şi Nicuşor Bancu, care se află încă în vacanţă şi se vor alătura lotului duminică. De asemenea, Mihai Roman va fi împrumutat la Dunărea Călăraşi, Ovidu Bic poate fi cedat la alt club, iar situaţia portarilor Miodrag Mitrovic şi Nicolai Calancea este incertă, pentru că Universitatea caută un alt goalkeeper, una dintre ţinte fiind italianul Mirko Pigliacelli. Astfel, sub comanda lui Devis Mangia se vor afla în Austria următorii jucători: Popescu, Dică, Preduţ (portari), Popa, Tiago Ferreira, Briceag, Dimitrov, Martic, Gardoş, Puţaru, Borţa, Juncu (fundaşi), Mateiu, Zlatinski, Rossi, Bârzan, M. Şerban (mijlocaşi) şi Mitriţă, Glavina, Burlacu, Bărbuţ, Mihăilă, Baicu şi Markovic (atacanţi).

Cu gândul la Supercupa
După vânzarea lui Vladimir Screciu la Genk, alb-albaştrii sunt convinşi că achiziţiile vor veni în curând. Cei mai mulţi dintre jucători se gândesc deja la Supercupa României, care le va pune în faţă campioana CFR Cluj, pe 14 iulie. Craiovenii nu ezită să vorbească şi despre titlu şi vor să aibă o comportare mult mai bună în Liga 1 în sezonul viitor. “Important este să ne pregătim bine din punct de vedere fizic şi să intrăm bine în primul meci. Ne gândim prima dată să câştigăm Supercupa, apoi vom vedea în campionat ce vom face”, a spus căpitanul Hristo Zlatinski. “Primul nostru obiectiv este să cucerim Supercupa. E un sentiment incredibil să câștigi un trofeu și sunt convins că toată lumea își dorește asta. Prin cucerirea Cupei am făcut toată Oltenia fericită, dar nu trebuie să ne oprim aici. Îmi doresc să cuceresc titlul și un adversar accesibil în Liga Europa. E important să ajungem în grupe“, a declarat fundaşul Florin Gardoș. “Sperăm să facem un cantonament bun şi să venim la sută la sută pentru câştigarea Supercupei, acesta este principalul obiectiv, apoi vom vedea. Să câştigăm titlul ar fi ceva de vis”, a adăugat tânărul Andrei Burlacu. “E normal să vrem mai mult pentru noul sezon. Ne așteaptă un cantonament și ne gândim să cucerim Supercupa. Avem o echipă foarte bună și fără achiziții, am dovedit-o și în campionatul trecut“, a punctat la rândul său, Renato Kelic. “Vrem să facem un sezon și mai bun. Cu CFR jucăm acasă și trebuie să câștigăm Supercupa. În Liga Europa vreau un adversar accesibil, pentru că ne dorim să trecem mai departe“, a afirmat Alex Mateiu. “Mergem în Austria să ne pregătim foarte bine. Mergem pe drumul nostru, vom pregăti fiecare meci și la final vom vedea unde terminăm. E normal să vrem mai mult“, a spus şi brazilianul Gustavo.

Mitriţă: “Am mare încredere în această echipă”
Cel mai bun transfer al Craiovei din sezonul trecut, Alex Mitriţă, a declarat că priveşte cu încredere la viitor. Fotbalistul care a prins şi primele selecţii la naţionala mare este convins că Universitatea are forţa să adune şi alte trofee în perioada următoare.
“Ar fi ceva extraordinar să cucerim și Supercupa. După aceea va începe campionatul, vom lua fiecare meci și cu toții ne dorim să câștigăm titlul. Am mare încredere în această echipă, în colegi și cu siguranță, dacă vom parcurge drumul de anul trecut, cu mici modificări în bine, vom avea șanse și la grupele Ligii Europa, dar și la campionat“, a spus “argintul viu” al Craiovei.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here