Craiova, eliminată din Cupa României

301

FC Voluntari și-a conservat avantajul de 1-0 obținut în meciul tur al semifinalelor Cupei României, cu CSU Craiova, remizând în această seară, 0-0, și s-a calificat în finala de pe 27 mai, de la Ploiești, unde va întâlni fosta campioană, Astra.

Oltenii au început meciul în forță, iar Burlacu a lovit bara după 17 minute, la capătul unei acțiuni pe cont propriu, în care a șutat de la marginea careului. Balonul a lovit rădăcina barei, iar apoi a ieșit în afara terenului.

Tot lui Burlacu i-a aparținut și cea de-a doua ocazie importantă a oltenilor, ratată în minutul 22, când lobul său nu a nimerit cadrul porții lui Balauru.

Partea a doua a aparținut ilfovenilor, care au pus mai mult pericol la poarta lui Calancea, în timp ce atacurile delor de la CS U nu au avut de multe ori finalitate.

Voluntari a ratat o ocazie importantă în minutul 51, prin Marinescu, al cărui șut a fost însă reținut de portarul oaspeților. Tot Marinescu a mai trecut pe lângă gol cu 10 minute înainte de final, când a încercat să-l păcălească pe Calancea cu un lob, dar balonul a trecut pe lângă vinclu.

FC Voluntari se află la cea mai importantă performanță din istorie. Finala cu Astra se va juca pe data de 27 mai, la Ploiești.(A.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here