Craiova a făcut spectacol la primul meci în Turcia

456

Universitatea Craiova oferă partide cu multe goluri şi în jocurile de pregătire. Primul meci al oltenilor din Antalya, la care a asistat şi patronul Mihai Rotaru, s-a terminat cu şapte reuşite. Juveţii au trecut cu 5-2 de FC Paksi (Ungaria). Paul Papp (`2) şi Elvir Koljic (`44) au marcat până în pauză, iar Ştefan Baiaram (`56) a dus scorul la 3-0 în mitanul secund. Mai puţin de 10 minute le-a luat maghiarilor să se apropie la două goluri de alb-albaştri. Totuşi, un gol superb a lui Ionuţ Vînă (`75) şi încă o reuşită a lui Baiaram i-au ,,liniştit” pe adversari.
Universitatea Craiova, prima repriză: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, Brășfăleanu, Bancu – Roguljic, Screciu, Nistor – Cîmpanu, Koljic – Ivan.
Universitatea Craiova, repriza a doua: Lazar – Capățînă, Mitran, M. Constantin, Vătăjelu – Crețu – Gustavo, Houri, Vînă, Baiaram – Markovic.
Craiova aşteaptă şi două-trei achiziţii în această iarnă. Până atunci, jucătorii din Turcia ,,se zbat” să impresioneze. „A fost un antrenament bun, ne-a ieşit, dar am avut şi minusul că am primit două goluri, ceea ce vrem să reparăm, pentru că şi în campionat am primit foarte multe goluri şi nu mai vrem să se întâmple acest lucru. Mi-a ieşit şi mie azi, mă bucur că am dat un gol frumos şi am câştigat, uşor-uşor îmi recapăt pofta de joc şi sper să o ţin tot aşa, dar în campionat este important ce facem. Mi-am propus să joc cât mai bine şi să prind un loc de titular şi să încerc să dau goluri şi pase de gol. Ne bucurăm că patronul a venit la meci, sperăm să îl bucurăm în continuare cu goluri, faze frumoase, driblinguri, să ne recăpătăm pofta de a juca fotbal” a declarat Ionuţ Vînă. „Nu contează rezultatul. Suntem aici să ne pregătim pentru campionat. Contează golurile doar pentru încrederea noastră, pentru a avea un start foarte bun. A fost o vreme OK la început de meci. Terenul e foarte bun, condițiile la fel. Ne bucurăm că îl facem fericit pe domnul Rotaru. Ne oferă toate condițiile și trebuie să îl răsplătim. Eu sper să fiu sănătos și să închei campionatul fără accidentări. Sper să nu am nicio problemă”, a spus Ștefan Baiaram, după victoria cu Paksi.,,Mă bucur că am câștigat, că am făcut un joc bun și că am făcut ceea ce ne-a cerut Mister. Eu unul mă simt foarte bine, antrenamentele sunt bune, simt că pot să alerg. Asta e cel mai important. Suntem aici să punem la punct ce nu am făcut bine în campionat”, a punctat şi Ştefan Baiaram. Mâine, Universitatea Craiova are programat un amical cu formaţia norvegiană Raufoss. Partida se va juca de la ora 16.00, tot în cadrul complexului Gloria Sports Arena.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here