COVID-19: Măsuri şi la Primăriile Rovinari şi Târgu-Jiu împotriva coronavirusului!

1003

O serie de măsuri sunt luate în aceste zile de către instituţiile din Gorj pentru restrângerea activităţii de interacţionare cu publicul în vederea răspândirii ori a limitării infecţiei cu coronavirus. La această regulă au început să adere şi mai multe primării din judeţul nostru.

Astfel, având în vedere necesitatea prevenirii răspândirii, limitării infecției cu COVID-19, la nivelul Primăriei orașului Rovinari au fost luate mai multe măsuri. Mai precis, audiențele se suspendă până la data de 31 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de evoluția cazurilor de coronavirus pe teritoriul ţării noastre. Petițiile, precum și alte cereri adresate instituției vor fi transmise în scris sau electronic la adresa de e-mail office@primariarovinari.ro sau la ghișeul de la Compartimentul Centru de Informare a Cetățeanului, Registratură. Cererile privind eliberarea de adeverințe, certificate de atestare fiscală sau orice alte documente, însoțite de numărul de telefon al solicitanților, vor fi depuse la Compartimentul Registratură, urmând a fi ridicate din același loc a doua zi. În situația în care cererile vor fi soluționate într-un timp mai scurt, solicitanții vor fi contactați telefonic de către funcționarii Primăriei oraș Rovinari. În ceea ce privește activitatea Biroului Impozite și Taxe Locale, se va asigura funcționarea în regim restrâns, în sensul că, zilnic va funcționa un singur ghișeu cu program normal, accesul fiind limitat în sensul asigurării unei distanțe minime necesare între persoane. Pe această cale, rovinărenii sunt rugaţi, pe cât posibil, să folosească modalitățile de plată on-line: ghiseul.ro
„În același timp, adresăm rugămintea cetățenilor să evite pe cât posibil deplasarea la sediul Primăriei oraș Rovinari și să solicite informații telefonic la numărul de telefon 0253/371011, fax 0253/371004, Tel verde gratuit NON-STOP 0800 410 000, sau să acceseze adresa de internet www.primariarovinari.ro. Facem precizarea că toate solicitările și petițiile venite din partea cetățenilor vor fi soluționate în termenele stabilite de lege. În același context, facem precizarea că activitatea Bibliotecii orașului Rovinari se suspendă până la data de 31 martie 2020. În ceea ce privește activitățile sportive, competițiile grupelor de juniori, precum și antrenamentele acestora, se suspendă până la data de 22 martie 2020. Pe această cale, fac un apel la dumneavoastră, cetățeni ai orașului Rovinari, să vă păstrați calmul, să vă informați doar din surse autorizate și să urmați întocmai recomandările autorităților”, a transmis primarul oraşului Rovinari, Robert Filip.

Audienţe, suspendate şi la Primăria Târgu-Jiu!
„Pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19, la nivelul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu s-a decis ca accesul în instituție să se facă doar prin a doua intrare din Bulevardul Constantin Brâncuși, la Centrul de Informare a Cetățenilor. De asemenea, pentru moment, a fost suspendat și programul de audiențe. Recomand cetățenilor care au de rezolvat probleme ce nu sunt urgente să le transmită telefonic la unul din numerele: 0253/984; 0253/218928; 0253/212299; 0253/211482, prin fax la numărul: 0253-214878, sau prin e-mail la adresa primaria.targujiu@xnet.ro. În ceea ce privește activitatea Clubului Sportiv Municipal Târgu-Jiu, toate antrenamentele grupelor copii și juniori au fost suspendate până în data de 22 martie. Meciul de handbal al senioarelor a fost amânat”, a anunțat şi Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here