COVID-19: Locuri libere în mijloacele de transport ale Transloc

490

Odată cu permiterea circulaţiei libere în municipiul Târgu-Jiu în perioada stării de alertă, şi conducerea societății de transport în comun a luat anumite măsuri în vederea prevenirii şi limitării transmiterii infecţiilor cu COVID-19.

„Pentru siguranța cetățenilor, în scopul respectării indicațiilor specialiștilor, dar și a prevederilor hotărârilor emise de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, Societatea Transloc a luat o serie de măsuri menite să limiteze riscul infectării cu noul coronavirus.
Astfel, în mijloacele de transport în comun, se va evita ocuparea locurilor marcate cu roșu pentru a se păstra distanța față de ceilalți călători. De asemenea, accesul în mijloacele de transport este condiționat de purtarea măștii de protecție. Vom păstra permanent legătura cu cetățenii și rămânem receptivi la sugestiile acestora, dar și ale entităților economice ai căror angajați folosesc transportul în comun, în așa fel încât să asigurăm un climat de siguranță în timpul călătoriei. Suntem conștienți de disconfortul creat de regulile impuse de noua legislație și depunem eforturi pentru ca beneficiarii serviciilor noastre să fie cât mai puțin afectați. Asigurăm cetățenii că luăm toate măsurile necesare pentru a limita răspândirea noului coronavirus”, a transmis conducerea Transloc SA.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here