COVID-19: Amenzi uriașe, aplicate de polițiști în ultimele 24 de ore

610

245 de  polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au acționat, ieri, în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun în vederea și combaterii răspândirii noului coronavirus.

,,În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate peste 870 de persoane, 125 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și 245 de autovehicule/ mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 133 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 51.000 de lei, dintre care 119  sancțiuni, în valoare de 36.000 de lei, au fost aplicate în baza Legii nr. 55/2020, iar restul au fost aplicate la alte acte normative în context COVID-19”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

Forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here