Cotrună rămâne fără directorul adjunct, demisionar din funcție

342

Dumitru Cotrună, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului(DGASPC) Gorj, va rămâne din data de 1 iunie fără directorul adjunct, Mircea Andrei, care renunță la acest post de conducere, din motive de sănătate. Postul de director adjunct va rămâne vacant, pentru o scurtă perioadă de timp, după care va fi ocupat în interimat de un angajat al instituției, ca în final să fie scos la concurs. Mircea Andrei va reveni din iunie pe postul ocupat anterior, de șef serviciu.

DGASPC Gorj vuiește de câteva zile după ce, în instituție, s-a auzit că adjunctul directorului Cotrună a renunțat la funcție, prin demisie. Salariații au făcut numeroase pronosticuri legate de numele celui care ar urma să-i ia locul lui Mircea Andrei, ce va reveni pe vechiul post, și pentru motivele demisiei directorului adjunct.
Dumitru Cotrună, în exclusivitate pentru Gorjeanul, a confirmat însă, ieri, că Mircea Andrei a demisionat dar nu urmare a unor probleme de serviciu, ci a unor motive legate de starea sa de sănătate. Tot Cotrună a menționat că, la rândul său a auzit nume vechiculate pentru postul respectiv, dar susține că nu a luat încă o decizie privind înlocuitorul lui Andrei. Abia pe 1 iunie, DGASPC Gorj va rămâne efectiv fără director adjunct și este posibil ca postul să stea neocupat, o perioadă, până la stabilirea unui director adjunct interimar. Abia apoi postul va fi scos la concurs.
În DGASPC s-a vehiculat, printre altele, numele fiului liberalului Puiu Diaconescu ca viitor director adjunct. Respectivul este, în prezent, șef la Adopții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here