Costumul de baie ideal în această vară

681

Vara și-a intrat deja în drepturi și către ce ne-am putea îndrepta atenția întâia oară dacă nu către costumele de baie. De la an la an moda se schimbă și capătă accente noi, iar costumele de baie nu fac excepție.

În vara 2018, mai mult ca niciodată, se poartă costumele de baie întregi, dintr-o singură piesă, însă foarte mult stilizate. Bretele nu mai sunt obligatorii, însă un must-have devin șireturile și tăieturile care creează iluzii optice remarcabile, propunere sosită din partea Mugler. De asemenea, volanele rămân în trend, însă purtate în partea superioară, astfel încât costumul de baie să poată fi ușor accesorizat cu o fustă sau o pereche de pantaloni scurți. Pălăria cu bor larg va completa perfect o astfel de ținută.

Modele retro, în vogă
Modelul retro revine în forță vara aceasta și Galliano îl propune ca piesă de rezistență a garderobei de plajă, însă trebuie purtat cu responsabilitate, deoarece nu avantajează orice siluetă. Indiferent că alegi un model de costum de baie retro întreg sau din două piese, dacă formele corpului nu te ajută, poartă deasupra o rochie transparentă și vaporoasă. Accesorizează-ți ținuta cu o fundă chic sau un turban și vei reuși să întorci toate privirile.

Se revine la modelele sport
Accentele sport se pare că au cucerit moda și deja se regăsesc și la capitolul costume de baie. Fie că vorbim de bandă la sutien, bandă la slip sau top sport în partea de sus, acestea devin un must-have al verii 2018. Totodată, costumele de baie cu fermoar, model propus de Marant, vor fi în trend vara aceasta. De asemenea, și acestea pot fi purtate în orice combinație vestimentară, iar Puma propune un outfit îndrăzneț: pantaloni cu talie joasă și banda slipului lăsată la vedere. Accesorizează-ți ținuta cu o șapcă și o pereche de ochelari și vei fi o apariție senzațională pe plajă.
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here