Costoiu, în tur electoral de forţă în 11 localităţi din Gorj

340

Candidatul PSD, pe colegiul 2 la Senatul României, Mihnea Costoiu, și-a continuat și ieri periplul electoral în județul Gorj.

Însoțit de echipa sa de campanie, ministrul a dorit să intre în contact și cu cetățenii din orașul Rovinari. Aici, social democrații au împărțit materiale electorale cu însemnele Partidului Social Democrat, dar și cu numele candidatului, Mihnea Costoiu. Cetățenii și-au arătat susținerea pentru candidatul PSD, acesta promițându-le la rândul lui că, imediat ce va ajunge în Senatul României va continua să susțină Gorjul, așa cum a făcut-o și până acum, din postura de Ministru al Învățământului Superior și Cercetării. Turul electoral a continuat și în localitățile Dănciulești, Jupânești, Bărbătești, Săulești, Bibești, Brănești, Turburea, Țânțăreni și Crușeț. Și aici, candidatul Mihnea Costoiu s-a întâlnit cu localnicii printre care și mai multe cadre didactice, care au ținut să-i transmită ministrului problemele cu care se confruntă. La rândul său, Mihnea Costoiu le-a arătat că îl interesează soarta profesorilor și le-a făcut cunoscut faptul că are în plan mai multe proiecte care să îmbunătățească calitatea sistemului educațional.
Echipa de campanie a ministrului Mihnea Costoiu nu a ocolit nici orașul Novaci. Și aici, candidatul PSD la Senat pe Colegiul 2, a stat de vorbă cu cetățenii, pe care i-a îndrumat să fie optimiști și încrezători într-un trai mai bun.Nici campania electorală pentru alegerile europarlamentare nu a fost neglijată. Ieri, echipa de campanie a împărțit materiale electorale cu însemnele PSD-UNPR-PC și candidații la alegerile pentru Parlamentul European în localitățile: Telești, Ciuperceni, Motru, Cătunele, Glogova și Padeș. Programul electoral va continua și în zilele următoare în alte localități ale județului.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here