Cosmin Morega, viceprimar de Motru! Alianță PSD-ALDE-UNPR-PSRO, parafată de Hanu

320

Noua majoritate din Consiliul Local Motru s-a negociat astăzi de către încă edilul Dorin Hanu, care declară că a discutat cu fiecare partid în parte despre realizarea unei coaliții care să ducă proiectele orașului mai departe. ,,Am discutat astăzi, de dimineață fac asta, cu fiecare partid în parte. ALDE, UNPR are deja un protocol semnat cu PSD, astfel celor 6 mandate social-democrate din CL Motru li se adaugă 2 de la ALDE și 1 de la UNPR. PSR0 se alătură acestui grup majoritar cu încă trei mandate iar din discuția avută cu independentul Sanda și el va face același lucru. În acest contest am discutat și cu Gigel Jianu și i-am explicat că noi vom pune viceprimarul, iar propunerea este bătută în cuie, adică Morega Cosmin. Ion Călinoiu a fost de acord în totalitate cu acest demers”, a declararat, în urmă cu câteva minute, Dorin Hanu.

Majoritatea astfel creată în CL Motru s-a angajat să sprijine și proiectele noului primar, realizate pentru binele localității. ,,I-am propus domnului Jianu că majoritatea îl va sprijini deoarece PNL-ul cu 6 mandate nu poate face decât opoziție, și ar fi păcat de cetățeni și de oraș ca lucrurile să nu continuie”, a completat Hanu.

Gigel Jianu a obținut 29,7%, Cosmin Morega 23,6% iar Ilie Petrescu 11,7%. Diferența între primi doi compatitori a fost de 500 de voturi. PNL a obținut în municipiul Motru aproape același număr de voturi ca cele câștigate de candidatul PNL în comuna Bălești.

1 COMENTARIU

  1. bravoo jieneee………!
    votam PNL si pui vice pe hotul de MOREGA……………!

    RUSINE……….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here