Corpul de control al ministrului Educaţiei nu a ajuns la UCB

189

Reprezentanţii Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu spun că, deşi au primit o adresă prin care erau informaţi cu privire la venirea Corpului de Control al ministrului Educaţiei pe data de 7 octombrie, nimeni nu a ajuns la instituţie. Potrivit aceluiaşi document, oficialii de la Bucureşti îşi anunţaseră şederea la UCB până pe data de 15 octombrie.

După ce în mass-media locală au apărut informaţii conform cărora la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu ar fi ajuns Corpul de Control al ministrului Educaţiei, purtătorul de cuvânt al instituţiei a făcut precizarea că există o adresă în acest sens, dar că nu a venit nimeni. „Am primit o adresă prin care suntem informaţi că va veni Corpul de Control al ministrului Educaţiei în perioada 7-15 octombrie, până la această oră nu a venit nimeni”, a confirmat Andreea Văduva, purtătorul de cuvânt al UCB.
Şi prorectorul Ştefan Ghimişi confirmă informaţia. Cu toate acestea, reprezentanţii Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu nu neagă faptul că motivul pentru care s-a anunţat prezenţa în instituţie a oficialilor de la Educaţie este problema legată de licenţa de la Kinetoterapie.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here