Corpul de Control al CJAS a imputat peste 107.000 lei, în ianuarie

383

În prima lună a acestui an, Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a efectuat 14 controale tematice. Sumele imputate au fost destul de consistente, ridicându-se la peste 107.000 lei. Cele mai mari sancţiuni s-au aplicat Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu şi Policlinicii.

Lunar, Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj efectuează verificări la furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru. Încă de la începutul anului, reprezentanţii CJAS au demarat în forţă operaţiunile de control, efectuându-se 14 controale tematice. În urma controalelor efectuate, s-au imputat 107.764,59 lei, din care 91.965,75 lei la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu şi 10.831,60 lei la Policlinică. Şase medici de familie au fost, de asemenea, verificaţi, 4.719 lei imputându-li-se celor care au fost prinşi pe picior greşit. Şi la furnizorii de medicamente au fost depistate nereguli, ei fiind sancţionaţi cu suma de  247 lei.
Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj vor continua verificările la furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here