Corpul de Control al CEO caută minerii chiulangii

278

În urma unor sesizări că la Cariera Peşteana minerii nu stau la program, Corpul de Control al CEO s-a deplasat pe 10 aprilie la unitatea minieră. Acţiunea a avut ca scop verificarea prezenţei, în sala de contraapel, la sfârşitul schimbului I.

“Deşi plecarea mijloacelor de transport salariaţi, la sfârşitul programului de lucru, este prevăzută pentru intervalul 15:20 – 15:45, Corpul de Control a constatat că, la ora 15:00, unele dintre acestea erau deja plecate. În sala de contraapel, la ora 15:25, echipa de control însoţită de directorul carierei şi de un reprezentant al Resurselor Umane nu a găsit niciun salariat. Conducătorii formaţiilor de lucru au comunicat telefonic salariaţilor despre existenţa unei acţiuni de control, solicitându-le întoarcerea acestora la serviciu. Unii dintre aceştia au prezentat, din proprie iniţiativă, actele de identitate, ca urmare a faptului că unele persoane făceau act de prezenţă în mod repetat”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.
Aici se menţionează şi că Corpul de control nu a solicitat întoarcerea salariaţilor şi nici buletinele, deoarece nu acesta era scopul acţiunii derulate. “Echipa de control a constatat nerespectarea programului de lucru, întoarcerea unora dintre salariaţi fiind lipsită de orice relevanţă. Această acţiune a fost dispusă în urma numeroaselor sesizări referitoare la faptul că există salariaţi care nu respectă programul de lucru, fiind pontaţi în absenţă”, se mai arată în comunicat.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here