Coronavirus: Măsuri de protecție pentru angajații CEO

949

În contextul pandemiei produse de virusul COVID-19, la nivelul CE Oltenia au fost întreprinse mai multe măsuri de protecție a salariaților, pentru reducerea la minimum a riscului de contaminare, în concordanță cu legislația națională și măsurile stabilite la nivel guvernamental, fiind asigurată continuitatea operațională și de producție a companiei.

Potrivit companiei, în sediile de lucru au fost amplasate dozatoare cu soluții dezinfectante biocide, iar la intrări, covoare impregnate cu astfel de soluții. În plus, au fost distribuite salariaților măști de protecție, mănuși și materiale pentru igiena eficientă a mâinilor și a suprafețelor expuse.

„S-au întreprins măsuri pentru dezinfecția zilnică, în mod repetat, a locurilor de muncă (birouri, vestiare, grupuri sociale, camere de comândă, locomotive, dispecerate) și săptămânală a tuturor sediilor. S-au impus operatorilor economici care asigură transportul personalului măsuri sporite de dezinfecție periodică a mijloacelor auto; Pentru reducerea numărului de salariați prezenți simultan în mijloacele de transport, precum și la locurile de muncă, s-a procedat la redimensionarea acestuia până la max 40%, prin acordarea planificată de zile libere, recuperări, concediu de odihnă (10 zile prin rotație), astfel încât fie asigurată o producție stabilă”, mai anunță CEO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here