Cornurile pentru elevii din Dolj, Mureş şi Alba, fabricate de o firmă care se ocupă de drumuri şi poduri în Rovinari

140

Livrarea produselor de panificaţie, lactatelor şi fructelor în unităţile de învăţământ din Dolj va începe de la sfârşitul lunii octombrie, achiziţia publică pentru produse lactate fiind deja finalizată.

Pe 25 octombrie se vor semna contractele de furnizare cu firmele câştigătoare atât pentru furnizarea produselor lactate cât şi pentru cele care vor fabrica cornurile pentru şcolari şi preşcolari, una fiind din judeţul Gorj. Mai precis, SC Coremi Inter SA Rovinari, firmă care are în obiectul de activitate reabilitarea de drumuri şi poduri, va furniza cornuri pentru sectorul 1 şi 2 din Dolj alături de Isis Food Craiova SRL, care a câştigat sectorul 3, din acest judeţ. După semnarea contractelor, începând cu 28 octombrie, va începe distribuţia pentru produse lactate şi de panificaţie, astfel încât acestea să fie distribuite concomitent în şcoli şi grădiniţe. Aproximativ 65.000 de preşcolari şi elevi din Dolj beneficiază de aceste programe.

Coremi Inter, controversată şi în Mureş şi Alba
Firma din Rovinari a câştigat licitaţia pentru cornuri şi în judeţul Mureş. Cornurile vor fi achitate firmei gorjene de către autorităţile din Mureş pentru 0,3486 lei bucata, presa locală făcând polemică la nivel judeţean pe seama firmei care construieşte clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale şi care i-a suflat cornul unui alt competitor.
În ce priveşte Alba, în SEAP au fost înregistrate, în septembrie, şase oferte pentru livrarea de cornuri şi una pentru furnizarea de produse lactate, pentru cele 6.327.606 de porţii ce vor ajunge pe parcursul anului şcolar la cei 36.500 de elevi din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi pentru copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de patru ore din judeţ.
Firmele Vel Pitar SA Râmnicu Vâlcea, Coremi Inter SA Rovinari (cu subcontractanţi Succes Nic Com SRL Târgu Jiu şi Interagro SRL Zimnicea) şi Media Pop Art SRL Turda (susţinere financiară, tehnică şi profesională Farkas Trans SRL Turda) au câştigat licitaţia electronică.
Firma din Gorj, Coremi Inter va furniza pentru zona Alba Iulia – Zlatna – Teiuş 1.789.320 de porţii de cornuri, cu valoare estimată de 536.796 de lei.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here