Cornoiu, consilier judeţean cu acte în regulă

424

Directorul Serviciului Public Judeţean al Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, este, începând de vineri, consilier judeţean din partea PSD. Acesta a aşteptat luni bune până când locul vacant de o lungă perioadă de timp să poată fi ocupat de el, procedura fiind întârziată din cauza neînțelegerilor cu PNL.

Sabin Cornoiu, şeful Salvamont Gorj este de la sfârşitul săptămânii trecute consilier judeţean cu acte în regulă. Acesta a depus jurământul în cadrul şedinţei ordinare, ocupând locul lăsat liber de Alin Văcaru, actualul prefect de Gorj.
Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa din luna aprilie o hotărâre cu privire la validarea mandatelor de consilieri ale unor membri supleanţi aleşi pe lista USL, fiind vorba despre liberalii Georgiana Rogoveanu şi Dorel Drăghici. Cele trei locuri au rămas vacante după ce social-democratul Alin Văcaru a demisionat, fiind numit prefect, acelaşi lucru făcându-l şi Daniel Antonie, care a renunţat la această funcţie după ce a fost numit director al Diviziei Miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia, iar cel de-al treilea, care a demisionat din motive personale din această funcţie, a fost liberalul Pantelimon Manta.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here