Corespondenţă între Greblă şi Cârciumaru pentru emblema Pandurii

257

În interesul Clubului Pandurii şi a suporterilor, fostul senator de Gorj, Toni Mihail Greblă, a făcut un prim pas important pentru a dona drepturile sale asupra emblemei Pandurii, municipalităţii. Conform procedurii, acesta a adresat ieri dimineaţă o scrisoare primarului municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, prin care îşi anunţa intenţia clară de a dona municipalităţii drepturile sale asupra emblemei “Pandurii Târgu-Jiu 1962”.

ToniGreblă îşi explică, în cuprinsul scrisorii, gestul de a intra în posesia emblemei, pe care a vrut-o astfel protejată, dar şi de a o dona apoi autorităţilor municipale fără a pretinde să fie în vreun fel remunerat. “Rostul pentru care am înregistrat la OSIM emblema a fost acela de a o proteja împotriva unor posibile folosiri în scopuri oneroase”, a transmis Greblă, în cuprinsul scrisorii adresate primarului Florin Cârciumaru.
Greblă a declarat, ieri, că a fost necesar acest demers deoarece procedura implică o hotărâre de Consiliu Local Târgu-Jiu, de acceptare a donaţiei sale, şi apoi încheierea unui act prin care cele înregistrate pe numele său la OSIM vor fi oferite gratuit municipalităţii.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here