Corala “Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din municipiul Târgu Jiu, la ceas aniversar

694

Biserica cu hramul ,,Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din reședința județului Gorj a fost recent locul de desfășurare al unui eveniment cultural deosebit. Este vorba despre ,,Recitalul de argint” al Coralei Bisericii amintite.
Evenimentul a fost prilejuit de împlinirea a 25 de ani de la înființarea coralei ,,Sfinții apostoli Petru și Pavel” din municipiul Târgu Jiu. Sub bagheta doameni profesor Mihaela-Sanda Popescu, dirijorul Coralei, membrii grupului au oferit celor prezenți momente de bucurie, de emoție și de încântare, un adevărat recital fiind susținut de solistul Ion Lucian Medar.
La momentul aniversar a fost prezent și dl. Pompiliu Ciolacu, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, care a oferit din partea instituției de cultură un Înscris de Onoare pentru toți membrii Coralei ,,Sfinții apostoli Petru și Pavel”, în semn de apreciere, la împlinirea de 25 de ani de activitate corală.
Pe această cale, urăm și noi un sincer LA MULȚI ANI acestor oameni minunați care alcătuiesc corala “Sfinții apostoli Petru și Pavel” din municipiul Târgu Jiu, oameni care aduc bucurie și încântare în sufletele și inimile celor care îi ascultă!
Marius Stochițoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here