Copil din Gorj, felicitat de ministrul Afacerilor Interne

325

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a fost impresionată de gestul unui băiat de 11 ani, elev al Școlii Generale „Sfântul Nicolae” din Târgu -Jiu, care a găsit un portofel în drum spre școală, în zona CAM și l-a predat dirigintelui său. Reprezentanții IPJ Gorj i-au înmânat copilului și o diplomă. „O lecție valoroasă! Am văzut de curând un moment emoționant, o lecție de corectitudine și de atitudine civică din partea unui copil de numai 11 ani. Gabriel a înapoiat un portofel cu bani găsit pe stradă, oferind colegilor săi un valoros exemplu de comportament. Am vrut ca gestul tânărului erou să nu treacă neobservat în comunitatea din care face parte și am decis să-i trimit o diplomă de felicitare care să-i aducă mereu aminte de acest moment fericit.
Bucuria mea a fost dublată de dorința lui de a deveni polițist. Pentru mine, Gabriel, ești deja polițist! Te-au calificat onestitatea și prezența de spirit.
Mi-aș dori ca și alți tineri, asemenea lui, să opteze, atunci când vor crește mari, pentru meseria de polițist!


Îl aștept pe Gabriel pe 1 iunie la Ministerul Afacerilor Interne să ne viziteze și să-i vadă pe polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră sau pompieri la ei acasă!”, este mesajul postat de Carmen Dan, pe Facebook.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here