Copil de doi ani, bătut de tată

954

Un băiețel de doi ani, din județul Gorj, a ajuns, ieri, la Spitalul Municipal Motru, având numeroase leziuni, după ce ar fi fost bătut de tatăl lui. Medicii i-au acordat primele îngrijiri și apoi au dispus transferul la Craiova pentru a fi consultat de un neurochirurg. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.
,,Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe asupra unui membru de familie și rele tratamente aplicate minorului.
Din primele cercetări a reieșit faptul că un bărbat de 44 de ani, din municipiul Motru, ar fi exercitat acte de violență asupra fiului său de doi ani”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Copilul a fost transportat cu ambulanța la spital, alături de mama lui. Cazul este anchetat și de Direcția pentru Protecția Copilului Gorj.
,,Cazul minorului a intrat in atenția DGASPC Gorj, după ce Poliția Municipiului Motru ni l-a semnalat. Imediat, o echipă multidisciplinară din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj s-a deplasat la fața locului.
În funcție de constatările din teren, se vor lua măsurile ce se impun”, a precizat Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj. Polițiștii au discutat cu mama copilului pentru a afla ce s-a întâmplat exact.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here