Copiii talentaţi din Gorj, cadorisiţi de liberali

412

_MG_79171Peste 600 de copii din întreg judeţul au fost cadorisiţi mai devreme de către Partidul Naţional Liberal Gorj, cu ocazia Zilei Copilului. Aceştia au primit ieri, din partea PNL, pachete cu dulciuri. Cei mici au fost foarte încântaţi, că munca lor, şi anume realizarea unor desene, a fost răsplătită.

Pentru a le face copiilor această bucurie, toţi membrii organizaţiei judeţene au contribuit cu bani. La sfârşitul săptămânii trecute peste 600 de pachete cu dulcuri au fost împărţite de către membrii Partidului Naţional Liberal, copiilor din întreg judeţul Gorj. Zeci de copii au fost prezenţi astfel, duminică, la sediul PNL pentru a-şi primi dulciurile, iar cei care nu au putut ajunge vor putea primi, prin intermediul profesorilor, cadourile în cauză. Copiii au fost răsplătiţi pentru desenele pe care le-au făcut, cei mici fiind foarte încântaţi, mai ales că picturile acestora au fost expuse într-o mini-galerie la sediul partidului liberal, şeful PNL Gorj, Dian Popescu, promiţându-le că nu la va da jos o lungă perioadă de timp. Acesta a mai declarat că are emoţii în preajma copiilor şi că acest eveniment nu a fost făcut sub aspect electoral. „În faţa politicienilor nu am emoţii, dar în faţa copiilor da. Vreau să fim permanent alături de copii, să nu transformăm acest eveniment într-unul electoral politic. Vreau ca de acum să facem în fiecare an aceste evenimente că sunt foarte importante, pentru că aceste bijuterii de copii merită să fie sărbătoriţi. Nu facem asta sub aspect electoral, ci sub aspectul ajutorării acestor copii, ci mai mult decât atât, punerii în valoare a talentelor lor”, a declarat Dian Popescu.

Picturi pe toate gusturile

Şcolari şi preşcolari, din toate colţurile judeţului, le-au trimis liberalilor desenele lor, iar ieri aceştia au fost răsplătiţi. Din partea şcolilor din Târgu-Jiu, au fost premiaţi 120 de copii, iar din întreg judeţul peste 500 de copii au primit sau vor primi pachetele cu dulciuri. Cei care au contribuit la fericirea micuţilor au fost membri organizaţiei judeţene PNL, costul unui pachet fiind de 10 lei. Cadourile au fost împărţite de femeile liberale din Gorj. „Au fost aproximativ 700 de lucrări, cu ceea ce au adus în această dimineaţă (n.r. duminică), de la toţi copiii din judeţ. Nu ne-am aşteptat la un număr atât de mare. Cei care nu au putut ajunge astăzi îşi vor primi pachetele cu ocazia zilei de 1 Iunie”, a declarat şefa Organizaţiei Femeilor Liberale, Mădălina Ciolocoi.

Dulciurile, de 1 Iunie

Copiii care nu au putut fi prezenţi la eveniment, îşi vor primi dulciurile până pe 1 Iunie. „Evenimentul de astăzi (n.r. duminică) este dedicat zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului. Am încercat să reunim un număr cât mai mare de copii, aici la sediul PNL, pentru că miercuri elevii vor fi la cursuri sau plecaţi în excursii. Am pregătit pachete cu dulciuri, valoarea acestora fiind în jur de 10 lei. Cei care au contribuit la aceste pachete sunt membrii organizaţiei judeţene. Suntem extraordinari de încântaţi că au fost receptivi copii, noi nu am politizat excesiv evenimentul, nu am dat diplome, recunoştinţa noastră pentru munca lor s-a văzut, încercând să facem şi o mică expoziţie cu desenele acestor copii. Suntem convinşi că de aceşti copiii depinde viitorul naţiunii noastre, şi probabil că o parte din ei vor constitui şi partea politică sau clasa de conducere a întregii societăţi. Copiilor le urăm multă sănătate şi fericire, iar nouă ne urăm să ieşim din criză, pentru a le putea oferi copiilor pe tot parcursul anului hăinuţe, încălţăminte şi ceea ce îşi doresc”, a mai adăugat şefa Organizaţiei Femeilor Liberale din Gorj.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here