Copiii talentaţi ai Gorjului – Adelina Temelie are grijă de broscuţe când nu face gimnastică

501

adelina temelieLa 11 ani, Adelina Temelie se vede deja o adolescentă cu vise măreţe şi încrezătoare în forţele proprii. Născută sub semnul zodiacal al racului, aceasta adoră vacanţele la mare.

Manuela Adelina Temelie este în clasa a V-a, premiantă la şcoală şi pasionată de gimnastică.

Ia cursuri de dans modern şi gimnastică la Palatul Copiilor Târgu-Jiu încă de la vârsta de 7 ani, a studiat naiul vreme de 4 ani, iar în viitorul său profesional se vede directoarea unei firme de succes. „Părinţii mi-au spus că voi avea tot ce îmi voi dori de la viaţă dacă am numai note bune la şcoală. De aceea, am ţintit mereu la premiul I”, ne-a declarat Adelina.

Din această cauză, fata îşi dedică timpul liber învăţând şi stând în faţa calculatorului. Adesea mai iese şi cu prietenele la o plimbare cu rolele. „Ţin legătura mai mereu cu colegii de şcoală despre teme şi despre activităţile noastre prin intermediul messenger-ului”. Fiind singură la părinţi, Adelina este răsfăţata casei, o preadolescentă care adoră sesiunile de shopping cu prietenele.

Are grijă de broscuţele ei

Adelina Temelie nu este pasionată să-i ofere ajutor mamei în bucătărie, preferând să aibă grijă de cele două broscuţe ale sale, ambele alintate de familie cu numele „Oaki”. „Le-am cumpărat acum un an dintr-un magazin de profil şi de atunci am mare grijă de ele. Chiar în aceste zile, uneia îi acord o grijă mai specială deoarece a făcut conjunctivită”, a completat aceasta.

Deoarece s-a născut sub semnul zodiacal al Racului, ea merge la mare cât se poate de des, simţindu-se în mijlocul apei în mediul ei. De asemenea, în week-end-uri merge la bunicii săi la ţară, într-o localitate din judeţul Dolj. Printre materiile sale preferate, pe primul loc este matematica, la care face exerciţii chiar în zilele libere. Când lasă temele la o parte, Adelina se uită la telenovele româneşti, joacă Monopoly sau dansează. Alături de clasa de la Palatul Copiilor, aceasta a obţinut numeroase medalii la concursurile de profil organizate în oraşele României.

Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here