Copii talentaţi ai Gorjului – Daniel Jitea, un viitor poliţist, talentat la dansuri

304
daniel jiteaDaniel Jitea are 17 ani şi este în clasa a XI-a la Grupul Şcolar Energetic Nr.1, iar materiile sale preferate sunt matematica şi informatica. Acesta activează în trupa de dansuri moderne de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu, dar şi în trupa „Revolution”, alături alţi 8 componenţi. Băiatul deţine acasă patru diplome şi două medalii, toate reprezentând primele locuri la diferite concursuri.

Când are timp liber, adolescentul îi petrece cu prietena sa sau cu amicii, jucând tenis de câmp. De asemenea, acestuia îi place foarte mult să înoate. A jucat şi baschet într-o echipă locală, vreme de 4 ani, însă a fost nevoit să renunţe din cauza unor probleme medicale. Când stă în faţa televizorului, Daniel schimbă canalele de muzică sau vizionează filme de acţiune. Stilul său muzical este R&B, iar cel vestimentar este unul sport, nepreferând neapărat hainele de firmă. Ca trupă de dansuri, acestuia îi place trupa „Simplu”.
Daniel este un tip prietenos, de gaşcă, dar care se descurajează atunci când nu-i ies planurile, iar prietenii îi apreciază cel mai mult sinceritatea. „Defectul meu este că mă enervez prea repede şi ridic imediat tonul”, ne-a declarat adolescentul.
Acesta vrea ca după terminarea studiilor liceale să urmeze cursurile Academiei de Poliţie, deoarece îl tentează ca şi meserie, dar şi pentru faptul că tatăl său a fost în breaslă.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here