Conturi blocate pentru Primăria Săcelu

563

Pentru înregistrarea de arierate de circa 229.000 de lei, Trezoreria Gorj a sistat alocarea de sume din bugetul de stat pentru Primăria Săcelu. Conform conducerii Trezoreriei Gorj, vechimea arieratelor administraţiei publice din Săcelu este mai mare de 90 de zile.

“Primăria Săcelu trebuia să achite suma de 11.000 de lei pentru ca Trezoreria să deblocheze conturile administraţiei publice locale. Ca de fiecare dată, luăm această măsură, deoarece conducerea Primăriei Săcelu nu şi-a redus arieratele cu procentul cerut de lege. Astfel, în luna ianuarie s-a sistat alimentarea cu cote defalcate din impozitul pe venit, cât şi cu sume defalcate din unele venituri ale bugetului de stat pentru echilibrarea bugetelor locale, aceasta neputând efectua alte plăţi decât pentru diminuarea arieratelor. Totodată, precizez că nu s-au blocat plăţile efectuate din veniturile proprii ale acesteia”, a spus Gheorghe Paraschivu, trezorierul-şef. Potrivit legilor în vigoare, toate unităţile administrativ-teritoriale care înregistrează arierate, au obligaţia să diminueze lunar volumul acestora cu cel puţin 5%, calculat la soldul lunii anterioare.
I.M.

25 COMENTARII

 1. Da domne, recunoastem, suntem niste prosti. In curand, ne vom da demisia si vom organiza alegeri anticipate. Noi ne-am umplut sacii, ii vom lasa pe destepti sa vina si sa vada daca mai pot debloca situatia.. Dupa ce vor redresa situatia, daca se mai poate redresa,vom reveni tot noi si vom da vina pe voi, ca si pana acuma.

 2. DNA atentie! Primaria Sacelu desi se afla in criza financiara din anul 2013, aceasta a angajat lucrari de investitii cu diverse firme particulare, a acordat sporuri ilegale de 75% pentru implementare programe din fonduri europene( desi nu exista accesate la Primaria Sacelu- aceasta avand interdictie din cauza fostului prinmar Rentea Danut condamnat 7 ani cu executare pentru fraudarea bugetului european).
  Jurebie a facut plati din bugetu local de 6 miliarde le lei catre mama sa , de la late capitole, desi Curtea de conturi a constatat ca acesti bani nu i se cuveneau……..
  Daca Rentea a incasat 7 ani, noul primar al Sacelului cu cei ce au semnat pentru el si langa el, oare cat va lua?
  Hai, dati vina tot pe ,, Votca” si ,, Oflita”! Suntem atat de aproape de voi, mai dragilor delapidatori ai Sacelului, nu vedei ca stim tot? Va suflam in ceafa, iar voi dati vina tot p-aia 2, care nu mai au treaba cu primaria Sacelu. Dar ne place, balacaritii cat doriti.

 3. hahaha ne pupati in…. daca sunteti aproape de noi :)))) altceva nu mai puteti face voi , trebuie sa intelegeti ca oamenii de acum lucreaza prea corect si nu sunt nebuni ca voi , totul e la vedere dragilor ,latrati la luna :))) dar daca nu ati stiut legea cand ati fost de asta nu o stiti nici acum cesava facem, o aflati in curand

 4. Fratilor, copilul meu Florin, a transformat primaria Sacelu in circ. E asa de stresat , incat nici nu poate sta pe scaun, in primarie, iar voi ii cereti sa stea la serviciu. Ce aveti ma invidiosilor cu el? Daca a fost destept ca mine, uite d-aia a luat 8 miliarde nu 6 , din bugetul local.
  Le-a dat de seminte si angajatilor, cate un spor, dar daca ei sunt prosti si se cearta cu sonica, eu ce sa le fac?
  Are acum femei, pe ales. Nici nu stie pe care s-o aleaga?! E destept si frumos, manca-l-ar mama! Invidiosilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Brao, Misule jurebie, spargator de ,…., cu hornul! trage tata tare ,cat mai esti primar si ai buzunarul plin, ca apoi ajungi vai de capul tau- ala dezmiristit.

 6. Stai sa vedem cine a semnat Dispozitia 68/10.10.2012 de i-a dat parcul lui Jurebie? plus 30.000mp de teren in centrul comunei? De unde e Jurebie sau Sadoveanu proprietar? Vanzarile terenurilor lui Sadoveanu le-ati luat in calcul? In procesul lui Jurebie, ce ati facut de nu ati aratat ca este domeniu public si ca exista notificarea lui Diaconescu? O sa invatati voi fond funciar, cu catusele la maini! Nu prea faceti diferenta intre un drept cuvenit si unul ilegal ca in cazul lui Jurebie. Parca se pronuntase o sentinta penala Jurebie, apoi ai emis dspozitia 68 semnata de coana Danciu Olivia?! Tu nu erai in conflict de interese? Vezi ca nu poti sa o ma i schimbi, pentru ca ai pus-o ca prostul prin diverse dosare! Vad ca insisti sa te demasc! Crezi ca cu cei 220mp va ramane asa? Te inseli! Ai sustinut ca sunt ai Ministerului Transportului- deci nici tu nici primaria nu-i vei lua sau nu vei putea reconstrui pe el.

 7. ,, prea corectitunea ta”” domnule primar Jurebie, lasa de dorit. Asa se batea cu pumnul in piept si penalul Rentea! Tu l-ai depasit de mult. N-ai stat in banca ta, te-ai luat de oflita si ai zgamait butoiul de pulbere???? Cu sonica treaca, mearga, dat cu oflita, te VEI OFILI RAU. O sa vezi ce prost ai fost!

 8. Laviniu in 18 februarie 2015 at 15:32 a scris:
  Laviniule, ar trebui sa inveti ce este respectul, apoi sa scrii prin ziare. Vezi ca la fundul tau e groasa de tot.
  Ligia, ar trebui sa se abtina! Daca nu doreste razboi! A dovedit ce este! S-ar putea rudarita sa o smotoceaca!
  Ia ghici, cine scrie in locul lui ofi si soni????? parca erati ,,destepti
  Misu in 18 februarie 2015 at 15:48 a scris:
  Misule, aresteaz-i tu! Ca vad ca organele nu te mai asculta! Oare sa fi vazut ca minti????
  Ai conturile blocate, nu poti sa mai faci o plata?! Mai Misulica, tac-tu era om ca lumea la minte, tu ai luat mutra lui si minta ei- buna pricopseala.
  Misule, i-a afla-mi numele sau ip-ul. jur, ca daca afli ma bag in afaceri cu tine!

 9. Tocmai a iesit domnul Voica din sediul Primariei! Parca prin ziare te dai cocosel domn primar Jurebie, de ce nu si in direct? Mai aveai putin si ii faceai si pantofii.

 10. Stai sa vedem cine a semnat Dispozitia 68/10.10.2012 de i-a dat parcul lui Jurebie? plus 30.000mp de teren in centrul comunei? De unde e Jurebie sau Sadoveanu proprietar? Vanzarile terenurilor lui Sadoveanu le-ati luat in calcul? In procesul lui Jurebie, ce ati facut de nu ati aratat ca este domeniu public si ca exista notificarea lui Diaconescu? O sa invatati voi fond funciar, cu catusele la maini! Nu prea faceti diferenta intre un drept cuvenit si unul ilegal ca in cazul lui Jurebie. Parca se pronuntase o sentinta penala Jurebie, apoi ai emis dspozitia 68 semnata de coana Danciu Olivia?! Tu nu erai in conflict de interese? Vezi ca nu poti sa o ma i schimbi, pentru ca ai pus-o ca prostul prin diverse dosare! Vad ca insisti sa te demasc! Crezi ca cu cei 220mp va ramane asa? Te inseli! Ai sustinut ca sunt ai Ministerului Transportului- deci nici tu nici primaria nu-i vei lua sau nu vei putea reconstrui pe el.

 11. Domnunle primar, de ce crezi ca toti sunt asa ca tine! Tu de ce nu ti-ai retocedat cei 30.000 mp in izlazul comunal, in anul 2012? Parca stiai ca parcul e domeniu public!!!! doar citisei hotararile judecatoresti ale lui Trita, doar ai reclamat la Parchetul Novaci. de ce nu revizuiesti tu dispozitvul sentintelor, asa cum sustine penalul de Rentea? Parca din actul din 1923 Sadoveanu Stefan, vinde terenul nu-l cumpara! Atunci cum de l-ai mai mostenit- tot ce a vandut Sadoveanu, dupa capul tau ramane tot in proprietatea vanzatorului. Chiar ii trebuia lu Jeni , un narod ca tine, sa zgamaie rahatul, si sa piarda tot!
  Nu ai apreciat, ca nu te-am reclamat! Chiar vrei sa gasesc ac de cojocul tau!? In felul asta, multumesti familiei lui Trita, ca a avut grija de bunicii tai cand erau bolnavi, iar nevasta lui Trita l-a salvat de la moarte pe Misu cand lucra la spital la Sadu? Pe astea nu ti le spune Jeni! Credeti voi ca Dumnezeu doarme? Ti-a innegrit sufletul unul ca Rentea, si ai inceput sa faci prostii cand , tu, trebuia sa stai in banca ta si sa te muntumesti cu cat ai furat pana acum. Cu ce te incalzeste ca tot ce furi de la Primarie, dai la avocati si politisti sa-i infunde pe unul si pe altul?
  Chiar nu ti-e rusine, dupa cat teren ai luat si nu era al tau, sa nu-l lasi pe Trita in pace pentru 200mp de teren pe care-l are mostenire de la tatal lui? Te vom blestema, pentru cei 220mp si cei 990mp pana ne vei lasa in pace si vei recunoaste ca este terenul nostru! Blestemul il vom invoca in toate bisericile si manastirile, pana vei veni sa-ti ceri iertare!

 12. Ivanus.. Copilariile astea sa le spui prin instante :)))))) tu cu cine crezi ca stai de vorba? problemele vi le ati facut singuri mai ai si tupeu sa ameninti …. si sa vezi tu ce probleme o sa mai aveti inca. trebuie sa platiti pt tot ce ati facut ilegal . va vor costa foarte mult vorbele mizerabile pe care le ati adresat unul altuia de la mic la mare…si voi stiti bine la ce ma refer . v ati apucat cu cine nu trebuia vedeti voi pe dracu :))

 13. Astea nu sunt amenintari,sunt doar o parte din furaciunile familiei Jurebie! Multumim pentru sfat, asa vom face le aratam in instanta si organelor de cercetare. Sa fie cercetate si ,,copilariile” tale.

 14. Cred ca vorbesti despre bunicii tai, nu ?
  ,,Domnule” mai invata si tu fond funciar,daca te mai duce creierasul ala ca: hotararile judecatoresti nu se valideaza, iar domnul Trita are asemenea hotarari + alte validari- altfel hotul de Rentea nu-i dadea diferenta de pamant de la 3 ha-la 5ha.
  ia uimeste-ma cum ai luat tu site de hectare de pe urma lui Sadoveanu Stefan, daca ai testament de pe urma lui sadoveanu Ion, care nu a mai mostenit nimic de la SAdoveanu Stefan! stai sa vedem care sunt hotii.

 15. ,, Domle” Jurepie, pai daca hotul de Rentea i-a dat ilegal terenurile lui domn Trita, ce te retine sa nu-l reclami? reclama-l si baga-l la puscarie? Ori e deja acolo? Nu-i nimic ii mai prelungesti sederea!
  cred ca esti c-am disperat! E deja inceputul! Singurul sconcs credincios, o sa-ti ramana doar Trinca Verginia si Bulea sau Buculea cum l-o mai chema, ca ailalti l-i s-a acrit de tine!

 16. Ai ajuns sa verifici documentele unor intelectuali! Jurebie, esti c-am disperat. Ai facut varza Primaria Sacelu. Vezi cum ai furat bani cu Cornel Tutu si Buculea!
  Daca vrei sa detaliez, pt mine nu-i problema! Tu doar minti,despre altii!

 17. Lacomia te va duce in puscarie – ,,domnule” primar jurebie Florin Dorin- furi terenurile oamenilor, dupa ce le-au castigat in instanta-tarati de coana Jeni, ani de zile. prin judecati. Blestemele te vor ajunge, vei ajunge ca Vasile Popa, de la podul Bolcii. Or sa vada altii, pentru c a tu nu ai sa m-ai fi in stare. Prapaditule!

 18. Locul lui Jurebie, Talau, Beregan, Trinca, Buculea, este langa Rentea. E doar o chestiune de timp, nu va faceti iluzii desarte ca veti scapa. Deja, incepeti sa va inchideti cu propriile minciuni. Beregan Mariana sa aiba grija la ce expertize participa, ca nu poate spune la infinit ca nu are cunostinta de TP eliberate cetatenilor sau de regimul Juridic al terenurilor. Are memoria scurta sau e idioata, nu stie ce trimite prin alte dosare? Uneori stie, alteori incearca sa se dea naiva! Marturia mincinoasa din cadrul extertizelor tehnico-judiciare, se pedepseste cucoana! daca nu te potolesti, vei intra pe aceeasi linie cu dragul tau primar de carton! Stiai nu? ca i se spune primarul de carton!

 19. Nr. unic (nr. format vechi) : 2016/54/2014
  Data inregistrarii 09.12.2014
  Data ultimei modificari: 31.03.2015
  Sectie: Secţia Contencios Administrativ si Fiscal
  Materie: Contencios administrativ şi fiscal
  Obiect: conflict de interese/incompatibilitate – constatate de ANI
  Stadiu procesual: Fond

  Părţi
  Nume Calitate parte
  Voica Ion Reclamant
  AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE Pârât

  Şedinţe
  31.03.2015
  Ora estimata: 11:00
  Complet: C1B
  Tip solutie: Admite cererea
  Solutia pe scurt: Sent.152 Admite acţiunea. Anulează raportul de evaluare nr.47527/G/II/25.11.2014 întocmit de Agenţia Naţională de Integritate. Obligă pârâta la plata sumei de 50 lei cheltuieli de judecată către reclamant. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare.
  Document: Hotarâre 152/2015 31.03.2015

 20. ati uitat, bai gogomanilor sa verificati semnaturile-care apartin lui Jurebie…………………..
  asa o sa le luati pe toate-nespalatilor!

 21. e doar inceputul,….si asta pentru ca nici acum nu va potoliti!
  Veti fi inchisi cu propriile arme!

  Nume Calitate parte
  VOICA ION Intervenient
  BEREGAN MARIANA Recurent Reclamant
  TRINCA VERGINIA-PRIN CAB. AV. DINA LAURENŢIU Intimat Reclamant
  DANCIU OLIVIA-PRIN CAB. AV. DINA LAURENŢIU Intimat Reclamant
  TALAU VASILE-PRIN CAB. AV. DINA LAURENŢIU Intimat Reclamant
  JUREBIE FLORIN DORIN-PRIN CAB. AV. DINA LAURENŢIU Intimat Reclamant
  INSTITUŢIA PRIMARULUI COMUNEI SĂCELU Intimat Pârât
  UAT COMUNA SĂCELU Intimat Pârât

  Şedinţe
  31.03.2015
  Ora estimata: 09:00
  Complet: C1-contencios
  Tip solutie: Menţine hotărârea atacata
  Solutia pe scurt: Respinge recursul. Definitivă.
  Document: Hotarâre 1341/2015 31.03.2015

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here