Contre între Surupăceanu şi fostul soţ al Mihaelei Rădulescu

443
Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu l-a criticat fără menajamente pe Mugurel Surupăceanu pentru iniţiativa sa de a impozita cu 0,5% averile mai mari de o jumătate de milion de euro.

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg i-a spus deputatului de Gorj de câteva ori că “bate câmpii”, disputa dintre cei doi având loc într-o emisiune televizată, Surupăceanu având o intervenţie prin telefon pentru a-şi apăra proiectul de lege. Criticul său a fost însă categoric şi a susţinut că legea impozitării averilor nu va aduce bani la buget pentru că marii oameni de afaceri din România au început deja să îşi transfere banii în conturi din străinătate, pentru a se asigura că nu vor fi impozitaţi suplimentar.

Mugurel Surupăceanu rămâne convins că proiectul său de lege poate fi îmbunătăţit, Elan Schwartzenberg acuzându-l însă pe deputat că nu a dorit decât să îşi facă imagine cu ajutorul acestei iniţiative. Parlamentarul gorjean a declarat însă recent că va apela la organizarea unui referendum în cazul în care nu va găsi susţinere printre politicieni şi oamenii de afaceri. Surupăceanu a precizat că ştie că mulţi dintre cei vizaţi de acest impozit propus de el nu doresc aprobarea legii sale, deputatul fiind convins că, la referendum, cei mai mulţi dintre români vor fi de partea sa.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here