Contractul de deszăpezire, reziliat pe 21 noiembrie

438

Reprezentanţii Companiei de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi din România (CNADNR) au reziliat, vineri, 21 noiembrie, contractul de deszăpezire cu societatea Coremi. Potrivit conducerii Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Târgu-Jiu, se reiau procedurile pentru încheierea unui alt contract de deszăpezire.

Înainte de a fi reziliat contractul de deszăpezire, firma Coremi fusese notificată să-şi remedieze deficienţele. Pentru că nu s-au respectat cele convenite în baza documentelor, s-a decis rezilierea contractului. “După ce s-au făcut notificări, după ce s-au transmis penalităţi, după ce preavizul a expirat, astăzi, 21 noiembrie, s-a comunicat notificarea prin care s-a reziliat contractul unilateral, conform metodologiei, conform normelor, conform contractului încheiat cu firma respectivă. De astăzi (n.red.: vineri) vom începe solicitările de oferte pentru alţi operatori, nu vom rămâne indiferenţi, acum avem pregătite utilajele proprii şi de la Târgu-Jiu, şi de la Mehedinţi, şi de la Slatina”, a precizat Ion Tudor, şeful Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu.

Se reiau procedurile
Tudor susţine că vor fi reluate procedurile pentru încheierea unui alt contract cu o firmă care să asigure, alături de Secţia Drumuri Naţionale Târgu-Jiu, deszăpezirea pe drumurile din judeţ. “Vom începe procedurile pentru încheierea unui nou contract de deszăpezire. Noi anul trecut am avut nevoie în drum de utilaje pe roţi, în număr de 43, în condiţiile cele mai grele”, a spus şeful Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu, Ion Tudor.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here