Contracte semnate pentru spitalele de la Dobrița și Târgu-Jiu

1002

Peste 46 de milioane de lei pentru modernizarea a două spitale din Gorj. „Am semnat, astăzi, în prezența subsecretarului de stat Aurel-Dragoș Drăghescu și a directorului Direcției Generale de Implementare a PNRR, Dragoș Buhociu, din cadrul Ministerului Dezvoltării, cele două contracte de finanțare prin Componenta C5 – Valul Renovării din Planul National de Redresare și Reziliență.

Contractele vizează creșterea eficienței energetice a unor instituții publice sanitare, respectiv: creșterea eficienței energetice a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu – 23.121.921,90 lei (fără TVA) și creșterea eficienței energetice a Spitalului de Pneumoftiziologie ”Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu (jud. Gorj) – 23.431.658,18 lei (fără TVA). Îi mulțumesc ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, pentru implicarea și sprijinul acordat în finanțarea acestor importante proiecte”, a anunțat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

În cadrul celor două proiecte, urmează să se execute lucrări de anvergură, precum termoizolarea clădirilor, înlocuirea tâmplăriei, a instalațiilor de încălzire și preparare a apei calde pentru consum, dar și montarea de panouri solare monocristaline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here