Contract pe două luni pentru transportul salariaților de la Termocentrala Rovinari

649

Complexul Energetic Oltenia a alocat un buget de peste 600.000 de lei pentru transportul salariaților Termocentralei Rovinari, de la domiciliu la locul de muncă și retur. Contractul va fi încheiat doar pe o perioadă de două luni, în intervalul 25 septembrie – 25 noiembrie.

Potrivit caietului de sarcini, CE Oltenia are nevoie de cinci autobuze și 15 microbuze pentru transportul energeticienilor. În plus, parcul auto de rezervă va trebui să cuprindă două autobuze și patru microbuze. „Atunci când mijlocul de transport – autobuz sau microbuz – se defectează în traseu, ofertantul se obligă să asigure preluarea pasagerilor din mijloacele de transport rămase imobilizate pe traseu cu un alt mijloc de transport aflat în parcul de rezervă, în maximum o oră de la defecțiune”, se arată în caietul de sarcini.
Transportul salariaților va fi asigurat pe 20 de trasee, cel mai lung fiind pe ruta SE Rovinari – Țicleni – Turburea. Valoarea totală estimată a contractului este de 642.062 lei, fără TVA. Ofertele s-au putu depune până vineri, 16 septembrie.
I.I.