Continuă reabilitarea de 8 milioane de lei a CNSH Târgu-Jiu

1752

Autorităţile locale promit că lucrările de reabilitare şi modernizare demarate în urmă cu ceva vreme la Colegiul Naţional „Spiru Haret” Târgu -Jiu vor fi încheiate până la începerea noului an şcolar 2020-2021. Investiţia se ridică la aproximativ 8 milioane de lei. De asemenea, tot în cadrul acestei unităţi de învăţământ, laboratorul de Informatică a fost dotat cu aparatură performantă, în acest caz investiţia fiind de circa 175.000 de lei.
„Readucem la suprafață frumusețea uneia dintre cele mai cunoscute și îndrăgite unități de învățământ din municipiul Târgu-Jiu, Colegiul Național ,,Spiru Haret”. Se lucrează la foc continuu în această perioadă și depunem eforturi pentru ca în luna septembrie liceul să primească elevii în condiții optime. Reabilitarea acestei clădiri de patrimoniu înseamnă o investiție de aproximativ 8 milioane de lei.
Pentru moment, elevii merg la cursuri la Școala Gimnazială ,,Pompiliu Marcea”, dar este vorba doar de o perioadă scurtă. Totodată, printre alte investiții pe care le-am făcut aici se numără și noul laborator de Informatică, dotat cu aparatură performantă. Am alocat, în acest caz, aproximativ 175.000 de lei, date fiind rezultatele remarcabile pe care informaticienii de la ,,Spiru Haret” le au. Îi asigur pe părinții acestor copii minunați că vom continua să investim aici, mai ales că tinerii care învață în cadrul liceului, dar și cadrele didactice care îi pregătesc au adus faimă municipiului Târgu-Jiu. Avem nevoie de tineri educați, serioși și bine pregătiți, iar Colegiul Național ,,Spiru Haret” este cunoscut mai ales prin rezultatele excepționale obținute în fiecare an”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here