Continuă angajările la Spitalul Turceni

373

Un post de asistent medical la Chirurgie şi unul de infirmier la Ginecologie au fost scoase la concurs de către conducerea Spitalului Orăşenesc Turceni. Managerul Dragoş Haţegan spune că, în curând, va fi scos la concurs şi un post de asistent la Pediatrie. Chiar şi aşa, deficitul de personal este departe de a fi complet acoperit.

La Spitalul Orăşenesc Turceni s-au făcut eforturi în mod constant pentru a se completa echipa de cadre medicale şi nu numai. Rând pe rând au fost scoase la concurs mai multe posturi vacante, însă nevoie de personal medical şi auxiliar continuă să existe. „Pe 18 mai avem concurs pentru un post de asistent la Chirurgie şi infirmier la Ginecologie. Înscrierile s-au finalizat şi avem dosare depuse, ceea ce ne face să sperăm că aceste posturi vor fi ocupate. De asemenea, în următoarea perioadă vom scoate la concurs un post de asistent la Pediatrie. În continuare am mai avea nevoie de personal, dar bugetul limitat nu ne permite să angajăm atât cât ar trebui”, a menţionat Dragos Haţegan, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni.
Spitalul Orăşenesc Turceni asigură acordarea asistenţei medicale complete populaţiei din comunele: Turceni, Brăneşti, Borăscu, Ioneşti, Plopşoru, Ţânţăreni şi Urdari.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here