Continuă activitățile din cadrul proiectului ,,Din dragoste pentru Brâncuși”!

585

Sâmbătă, 26 septembrie 2020, de la ora 11.00, în Parcul Coloana Infinitului din Târgu- Jiu, continuă seria de evenimente derulate în cadrul proiectului ,,Din dragoste pentru Brâncuși”, proiect implementat de Asociația pentru Democrație Educație Respect (ADER) în perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2020. Sub coordonarea prof. Georgiana Brandt se va desfășura un nou atelier de desen organizat în cadrul proiectului. Sunt invitați să participe copiii din județul Gorj, iubitori de pictură și Brâncuși.
Proiectul ,,Din dragoste pentru Brâncuși” este finanțat prin programul Start ONG și urmărește cunoașterea de către copiii din Gorj a moștenirii lăsată de marele sculptor Constantin Brâncuși. Se vor organiza ateliere de pictură și lecții interactive lângă principalele opere brâncușiene din Târgu-Jiu, peste 300 de copii beneficiind de acestea. Start ONG este un program lansat de Kaufand
România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here