Contestație respinsă pentru unul dintre șantajiștii arestați săptămâna trecută

221

Tribunalul Gorj a respins ieri contestația pe care a depus-o unul dintre cei doi bărbați arestați preventiv în urmă cu o săptămână, după ce anchetatorii i-au reținut împreună cu alți doi pentru că ar fi șantajat un medic, dar și pe proprietarul unui autoturism.

Alexe Cătălin Muntean este anchetat pentru două acuzații de șantaj, dar spera să fie lăsat liber sau măcar arestat la domiciliu, lucru care nu s-a întâmplat, după ce magistrații i-au respins ieri contestația depusă la decizia dată de Judecătoria Târgu Jiu, prin care era emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele său.
El a fost arestat împreună cu Alexandru Emanuel Văduva, care este anchetat pentru complicitate la șantaj, dar și pentru că a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice fără să aibă permis. De asemenea, el este acuzat și că a amenințat un martor, cerându-i să își schimbe declarația, cea mai gravă acuzație care îl vizează fiind aceea a utilizării unui card bancar pe care îl furase un amic de-al său de la un medic de care era apropiat, card de pe care a scos diferite sume de bani, convins fiind că nu-i va da nimeni de urmă.
În același dosar mai este anchetat, sub control judiciar Radu Ilarie, un bărbat din Meteor care a apelat la Muntean pentru a primi un autoturism de la un cunoscut al său, acesta fiind “convins” să cedeze mașina în urma unor acte de violență exercitate asupra sa.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here