Contestaţia lui Răuţ, sub semnul întrebării

336

Fostul purtător de cuvânt al PNL Gorj ar putea să renunţe la a mai contesta alegerile ce au avut loc în cadrul filialei la începutul lunii, Ion Răuţ bătând acum în retragere, după ce alegerile respective au fost validate cu unanimitate de conducerea centrală a partidului.

El mai are la dispoziţie această săptămână pentru a depune la Comisia Naţională de Arbitraj a PNL o astfel de contestaţie, dar spune că un document de acest gen va ajunge la comisia respectivă doar dacă va avea drum la Bucureşti. „Nu voi merge în capitală doar ca să duc o contestaţie.

Dacă pe parcursul săptămânii mi se iveşte în programul pe care îl am şi un drum la Bucureşti atunci că, sigur, pe scaunul din dreapta al maşinii voi avea în mapă şi contestaţia în cauză. În caz contrar nu voi face alte demersuri”, spune Răuţ.

Fostul purtător de cuvânt al liberalilor din judeţ declară că nu renunţă, în schimb, la anunţul său privitor la demisia din partid, deocamdată el spunând că, joi, în şedinţă a Consiliului Local Câlnic, îşi va anunţa oficial demisia din funcţia de consilier local. Primarul localităţii, Dumitru Vulpe, a devenit vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, în echipa preşedintelui Dian Popescu, Răuţ spunând că nu mai poate să lucreze cu colegii care nu i-au acordat votul la alegerile din 4 septembrie. Acesta menţionează însă că nu doreşte să ducă „războiul” pe care l-a declanşat după alegerile din PNL Gorj pe o perioadă lungă de timp, Răuţ spunând că este adeptul proverbului „cel mai deştept cedează”, ceea ce nu poate decât să însemne că, în curând, scandalul va lua sfârşit.

Alegerile din 4 septembrie au dus nu numai la alegerea lui Dian Popescu la şefia PNL Gorj, dar şi la alegerea lui Ion Răuţ în Biroul Permanent Teritorial al filialei, for care încă nu a fost convocat într-o şedinţă după validarea pronunţată săptămâna trecută de conducerea centrală a partidului.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here