Containerele şi maşinile de gunoi, spălate mai des

146

Pe fondul temperaturilor foarte mari înregistrate în ultima perioadă, conducerea S.C. Polaris M Holding S.R.L. a luat decizia de a spăla containerele şi maşinile mai des decât într-o perioadă obişnuită a anului. Totodată, Polaris a pus la dispoziţia cetăţenilor şi un număr de telefon la care pot fi sesizate probleme legate de containerele din cartiere.

La nivelul municipiului Târgu-Jiu sunt aproximativ 720 de eurocontainere de 1,1 mc şi aproximativ 120 de platforme. Din cauza temperaturilor foarte ridicate, curăţarea şi igienizarea acestora trebuie făcută mai des. Din acest motiv, conducerea S.C. Polaris M Holding S.R.L. a încheiat un contract cu o spălătorie din municipiul nostru, acolo spălându-se containerele şi maşinile de gunoi. „Datorită temperaturilor ridicate, din ultima perioadă, am luat decizia ca eurocontainerele de 1,1 mc ce se află pe platformele dintre blocuri să fie spălate mult mai des. Ca şi în anii trecuţi, avem încheiat un contract cu o spălătorie din municipiul Târgu-Jiu, iar eurocontainerele sunt duse la această spălătorie. Maşinile de salubrizare, folosite pentru golirea acestor eurocontainere, au intrat şi ele într-un program special de dezinfecţie şi spălare. Dacă în perioada de iarnă – primăvară sunt dezinfectate şi spălate o dată pe săptămână, în această perioadă avem maşini, depinde pe ce zone ridică deşeurile menajere, care sunt dezinfectate şi spălate zilnic”, explică Luis Popa, directorul S.C. Polaris M Holding S.R.L.

Telefon pentru sesizări, la dispoziţia târgujienilor
Reprezentanţii firmei de salubrizare din municipiul nostru au pus la dispoziţia cetăţenilor un număr de telefon la care aceştia pot sesiza nereguli legate de containerele din cartiere. „Cu toate că avem echipe care merg zilnic pe teren să verifice eurocontainerele de deşeuri menajere, am pus la dispoziţia cetăţenilor municipiului un număr de telefon 0253211445, număr de telefon la care ne pot sesiza dacă sunt deranjaţi de eurocontainerele dintre blocuri. La acest număr de telefon pot să sune Luni, Miercuri şi Vineri intre orele 8:00 – 16:30, iar Marţi şi Joi între orele 8:00 – 19:00. Totodată, avem rugămintea ca administratorii de la blocuri să anunţe la acest număr de telefon, ori prin intermediul agenţilor noştri care merg pe teren să încaseze facturile pentru prestarea serviciului de salubrizare, dacă în zona lor au probleme cu eurocontainerele”, declară Luis Popa, directorul S.C. Polaris M Holding S.R.L.

Chestionar de satisfacţie pentru clienţii Polaris
Conducerea S.C. Polaris M Holding S.R.L. a pregătit şi un chestionar pentru clienţii săi, aceştia având posibilitatea de a-şi spune părerea vizavi de serviciile de salubrizare. Chestionarul poate fi completat la sediul departamentului comercial al firmei Polaris. „Cei care vin la departamentul comercial al firmei din strada Tudor Vladimirescu, nr. 38, pentru a-şi plăti factura pot să completeze şi un chestionar prin care pot să ne zică ce părere au despre acest serviciu, dacă au avut vreodată probleme sau dacă au idei care ar putea fi puse în practică pentru a îmbunătăţii calitatea acestui serviciu”, precizează directorul Luis Popa.
Minodora Sucea
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here