Constructor nou pentru Piaţa Centrală Motru

393

Firma care a reuşit să prelungească vreme de doi ani de zile contractul de licitaţie pentru construcţia Pieţei centrale din Motru a dat faliment. Autorităţile locale au dispus o expertiză a stadiului lucrărilor şi măsurile legale privind rezilierea contractului iniţial, urmând ca restul lucrărilor să fie scoase la licitaţie săptămâna aceasta.

Primarul municipiului Motru spune că: „fostul constructor mi-a scos peri albi. Eu am înţeles că au greutăţi şi am făcut eforturi să fim cu plăţile la zi. Am acceptat toate tergiversările şi n-am reziliat contractul din primăvară, când am avut primele semnale că firma se află în dificultate. Sper ca măcar acum cei care vor câştiga licitaţia să poată să finalizeze lucrările până la Crăciun, ca să intrăm în normalitate şi să putem face un comerţ civilizat.”

Primarul a mai dat asigurări că în curând se va debloca şi operaţiunea de acoperire a blocurilor, dar că momentan Guvernul nu are resurse de finanţare a tuturor proiectelor aprobate pentru municipiul Motru.

Constantin Bunilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here