Construcţia Mall-ului de la Târgu-Jiu, finalizată anul viitor

197

Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) va începe, în acest an, construcţia centrului comercial de la Târgu-Jiu. Construcţia se speră că va fi gata în 2014. În paralel, investitorii vor să deschidă un mall şi la Galaţi.

În acest an, NEPI a cumpărat mai multe loturi de teren, cu o suprafaţă totală de 4 hectare în Târgu-Jiu. „Vrem să începem, în acest an, construcţia la proiectul din Târgu-Jiu pe care intenţionăm să îl finalizăm anul viitor. Totodată îmi doresc să deschidem centre comerciale atât în Bucureşti, Galaţi cât şi în alte oraşe din ţară”, a declarat Martin Slabbert, directorul executiv al NEPI.
Primarul Florin Cârciumaru declara, cu puţin timp în urmă, că şi Târgu-Jiul intră în rândul marilor oraşe din România. Asta urmare a construirii mult aşteptatului mall la Târgu-Jiu.
Construcţia va fi ridicată în sudul oraşului, în apropiere de Kaufland. Aici, investitorul a cumpărat deja câteva hectare de teren plus câteva case care vor fi demolate pentru a face loc unei clădiri impunătoare, unor spaţii de servicii şi parcări. De asemenea, edilul mai preciza că meritul cel mai mare în realizarea mall-ului îl are Victor Ponta. Premierul a trimis la Târgu-Jiu reprezentanţii marilor firme pentru a reuşi ca proiectul să se concretizeze. Primarul spunea că, deși mall-ul nu a fost construit încă, toate spaţiile au fost deja închiriate.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here