Constantinides și-a ales noul secund

340

Pe lângă Claudiu Alionescu, secund care-i va fi alături și în viitorul sezon, antrenorul principal al Energiei, Antonis Constantinides a beneficiat în campionatul trecut și de sprijinul altor doi antrenori, Bojan Hristovski și Cristoforos Livadiotes.
Primul a părăsit barca înaintea play-off-ului, al doilea înlocuindu-l pentru meciurile din finalul campionatului și pentru partidele din Final Four-ul EuroChallenge.
După ce Livadiotes a primit o ofertă tentantă din țara sa, urmând a antrena pentru următoarele două sezoane pe Keravnos, postul de secund pare să nu fi rămas pentru prea multă vreme liber. Deși încă nu s-a oficializat, Ioannis Diamantakos este ca și instalat în funcția de antrenor secund la Energia. Grecul va fi așadar noul secund al lui Constantinides, Diamantakos având de partea sa și o bogată experiență în România, unde a fost student, la Cluj Napoca, fiind în trecut și antrenor secund la echipele feminine din Cluj și Arad, ulterior preluând și funcția de antrenor principal la ICIM Arad. După ce a fost și antrenor la lotul feminin al României under 20, Diamantakos a antrenat în ultimii trei ani în liga a doua din Grecia.
Antrenorul de 40 de ani va veni la Energia și în postura de specialist în pregătirea fizică a echipei.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here