Consiliul Persoanelor Vârstnice Gorj, în vizită la complexurile de îngrijire și asistență din subordinea DGASPC

1111

Consiliul Persoanelor Vârstnice al Județului Gorj s-a deplasat, miercuri, 19 iunie 2019, la Complexul de Îngrijire și Asistență (CÎA) Suseni și la Complexul de Îngrijire și Asistență (CÎA) Dobrița, ambele aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj. Activitatea a fost coordonată de către Petre Rădulescu, președintele Consiliului Persoanelor Vârstnice al Județului Gorj, înscriindu-se în obiectivele Consiliului.
A devenit deja tradiție ca reprezentanții Consiliului Persoanelor Vârstnice să viziteze, împreună cu membrii Comitetului de Dialog Civic, complexurile de îngrijire și asistență subordonate DGASPC Gorj, ocazie cu care se poartă discuții cu beneficiarii și se observă condițiile de viață ale acestora. La fel s-a întâmplat și de această dată, iar oaspeții au adus și daruri pentru beneficiari, acestea constând în sucuri, apă minerală, prăjituri și cozonac.
,,Le mulțumim membrilor Consiliului Persoanelor Vârstnice al Județului Gorj, în special domnului președinte Petre Rădulescu, pentru darurile oferite beneficiarilor, dar și pentru dorința de a continua tradiția organizării acestei vizite”, a declarat Minodora Sucea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.
Petre Rădulescu, președintele Consiliului Persoanelor Vârstnice al Județului Gorj, a apreciat în mod special împlicarea conducerii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, precum și a conducerii Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni și Complexului de Îngrijire și Asistență Dobrița, pentru asigurarea unor condiții optime de viață persoanelor găzduite în cele două centre sociale.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here