Consiliul Judeţean vrea „Open Days” made în Gorj

194
Participând la cea de-a VII-a ediţie a „Open Days- Săptămâna Europeană a regiunilor şi oraşelor”, eveniment desfăşurat la Bruxelles, în perioada 5-8 octombrie a.c., delegaţia Consiliului Judeţean Gorj a venit cu ideea de a avea un viitor eveniment similar care să se ţină la Târgu-Jiu.

Şi asta din dorinţa de a populariza conceptul de dezvoltare regională, de a creşte gradul de conştientizare a publicului cu privire la Politica regională, dar şi de a promova potenţialul de dezvoltare a judeţului nostru. CJ Gorj a făcut parte la Bruxelles din parteneriatul regional „Regiunile 20/20/20 împotriva schimbărilor climatice”, organizat un seminar alături de alte ţări, desfăşurat în cadrul a două sesiuni. Delegaţia gorjenească a organizat un stand de promovare a judeţului, distribuind materiale atât turiştilor, cât şi potenţialilor investitori, pentru sporirea vizibilităţii Gorjului la nivel european.

Alături de Eurisy şi Adunarea Regiunilor Europene, al cărui membru este din 2005, CJ Gorj a participat la organizarea unui seminar în cadrul temei „Restabilirea creşterii: inovarea în regiunile şi oraşele europene”. Vizita la Bruxelles a reprezentat şi prilejul de a pune pe o agendă de lucru internaţională probleme specifice, dar şi de a aborda subiecte de larg interes într-un limbaj comun.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here