Consiliul Judeţean Gorj şi Oficiul de Cadastru fac angajări

405

Noi posturi vacante în instituţiile judeţene din Gorj. Atât Consiliul Judeţean, cât şi Oficiul pentru Cadastru şi Publicitate Imobiliară Gorj organizează luna viitoare concursuri pentru ocuparea unor funcţii vacante.

Consiliul Judeţean Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie, vacantă, de consilier, clasa I, gradul profesional asistent în cadrul Serviciului investiţii publice, Direcţia tehnico – economică, dezvoltare regională şi relaţii externe. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 26 august 2015, ora 09.00 – proba suplimentară de testare a cunoştinţelor IT – nivel mediu; 26 august 2015, ora 10.30 – proba scrisă; data şi ora interviului vor fi comunicată ulterior. Probele concursului se vor desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Gorj. Condiţiile specifice de participare la concursul organizat în vederea ocupării funcţiei de consilier asistent în cadrul CJ Gorj sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţelor inginereşti, specializarea construcţii civile, industriale şi agricole; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minim un an; cunoştinţe operare PC – nivel mediu.

Referent şi consilier la Cadastru
Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale, vacante, de: referent treapta I – Serviciul Publicitate Imobiliară; consilier gradul debutant – Compartimentul Economic. Pentru postul de referent, condiţiile specifice sunt: studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minimum trei ani şi şase luni; foarte bune cunoştinţe în domeniul arhivistic; cunoştinţe avansate de operare pe calculator. Totodată, pentru postul de consilier debutant, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii specifice: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, specializare ştiinţe economice; cunoştinţe avansate de operare pe calculator. Data limită pentru depunerea dosarelor în vederea ocupării celor două posturi vacante este ziua de 7 august, ora 16.00. Proba scrisă a concursurilor a fost programată a se desfăşura în data de 17 august, ora 13.00, urmând ca interviurile să aibă loc pe 20 august, la aceeaşi oră.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here